hile yapılmalımı yapılmamalımı?goruş belirtmenizi rica ediyorum
Knight Online0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- hile yapılmalımı yapılmamalımı?goruş belirtmenizi rica ediyorum
-
02-10-2019, 21:18:20arkadaşlar oyunu 2 ay kadar bıraktım 10 gun once tekrar başladım.2 ay once 56 lvl assasindim şimdi 59 lvl oldım.diezde oynuyorum.dun akşam czde 1 mage spike 336 wurdu.bu bana pek normal gelmiyor.butun orclarda ya shell chitin yada +7 +8 shard war.ben 56 iken isim veriyorum kallon'a ( mage kendisi ) 1400 vurdum vampirellaya 1200 1000 arası wuruyordum.adama bak spike 336 wurdu sekse 25 30 falan wururdu.moradona bakıyorum herkes +7chitin shell +7 +8shard satıyor.+8 shard icin en az 5 ila 10 arası +7 shard yakacaksın ki biri tutacak.adamlarda 2 tane +8 war.yani hile hurda işi almış başını yurumuş lvlini almış silahınıda.yemin ederim aposun başında donerken aklıma geliyor cıldırıyorum.spike 1 adama sekmediği taktirde 336 wuramaz ve bu adam www.knightonlineranking.tk dan baktım 63 lvl kadar indim piyasada yoktu. (ustumdekiler +6 chitin dex set elimde 2tane +6 mirage war 59 lvlim)yandaki fotoya aldnmayın eskidir kendisi..... millet milyarlarla oynarken bu gm denen gawat herifler nerde?...millet programları kullanırken bu gm denen gawatlar nerde? şimdi beyler sizlere soruyorum .....helalimle bu kadar oynadıktan sonra hile yapmalımıyım yapmamalımıyım... __________________