Euko acıldı..Peki Usko ne yapacak ?
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Euko acıldı..Peki Usko ne yapacak ?
-
02-10-2019, 21:12:50Arkadaşlar forumu uzun bir suredir takip ediyorum eukonun acılması herkesi olduğu kadar benide heyecanlandırdı ancak ortada karmaşık ve aklımda kuşkular bırakan bir durum var.Oyunu koxp yuzunden bırakmış ve koxptan bıkan oyuncuların buyuk bir coğunluğu euko ile yeni bir başlangıc yapmak istiyor ancak knight onlinenın turkiye yayıncısı usko ve euko turklere yasal olarak kapalı olmak zorunda, her ne kadar bizim girişlerimize izin vericek olsalarda sonucta ortada yasal bir durum var. Uskonun bu durum uzerinde her turlu hakkı talep etmesi soz konusu, bu kadar muşteri kaybeden bir şirketin elleri kolları bağlı herşeyi izleyeceğini sanmıyorum, ileride acılacak bir davada turklerin oyundan uzaklaştırılması gibi bir durum olabilir mi veya vpn programlarını algılayıcı anti bir sistem getirilebilir mi ? Bu duşunceler kafamı kurcalıyor ve başlayıp başlamama konusunda beni kararsızlaştırıyor sizinde bu konuyla ilgili fikirlerinizi alarak bir karar vermek istiyorum şimdiden teşekkurler.. __________________