Beyler bende kısa bi sure once knightyi bıraktım burdada takılırdım dedim bi komik şeler yazıyım insanların gulmesinden cok hoşlanıorum guldurmeyide cok seviorum(ozelliklede kızları )knightle ilgisi yok ama sade iciniz sade kucul bi gulğmseme yazıcaklarım cok uzun oduu icin ara ara okuyum gulersiiniz tabi buyukşerimiz konuyu silmezlerse nese alın yazılar: Kelime: İstiklal Marşı Anlatan(kız): - Yaaa.. hani bizim icin cok onemli en onemli şeylerden biri.. Cevaplayan(erkek): - Bekaret?! Kelime : Sanatcı - Hani boole Tarkan gibi bisi... - **** !! - Ayy cok hayvansın murat.. Kelime: Kokteyl - Bazıları evlenmeden once verir - ???!!!??? Kelime: Bodur - Akdeniz’in bitki ortusu nasıldır? - Maki - Peki nasıldır yani? - Kışlar ılık ve yağmurlu... - Puhahaha...!?! Kelime: Kafeinsiz Kahve (Son saniyeler) - Yuhhh be, bunu nasıl anlatacam. pas. (Zaman biter) - Kelime neydi? - Kefensiz *****... - Neeee??? - Pardon,.. kefensiz kahve... (Digerleri karta bakar, grup kopar Kelime: Telepati - Hepimizde var calar ya da hani izleriz biz bunu, hatta aynı başlayan bi program var iğrenc falan...... - Telefon televizyon televole tele? - Tamam, ... bi de kedilerin ayağina ne denir; kes birleştir onları... - Volepati? - Yuhhh!! Kelime: Kabarmak - Abi, şimdi maddeler ısınınca nolur - Genleşir - Ha tamam, şimdi pasta yapmak icin ne lazım - Krema - Başka, pastanın eski hali ne oluyo - Kek - Tamam, simdi annen kek yapıyo, diyo ki bu kek artik "bisey oldu,...alıyım " diyo... Ne der orda, genleşme anlamına geliyo - Genleşti - Hayır lann,... Genleşti anlamına geliyo... - Eeee genleşti işte - Ulan senin anan bu kek genleşti artık alıp yiyelim mi diyo ??? 5 sn sessizlik… - Eveet... - Ben oynamıyom bunla yaa... Kelime: Yoyo - Ya simdi hani boyle var ya... Hani boyle aşağı yukarı sallarlar... Bi dakka ya, ben burda anlatırken sen benim telefonumu mu karıştırıyosun!!!!! - yoooo - Hahhh şimdi alın bu heceyi ikiyle carpın! - Yo-yoooo!!!!! - Aferim lannn... Kelime: Horoz - Hani abi gece yatarız, sonra dalarız... yaniiii, nasıl anlatsam... - Ruya mı abi? - Yok değil... Hani sonra işe gitmeniz gerekir.. - Uyanırız.. - Hahhhh,... Nasıl uyanırız abi.??? - Telaşla uyanırız, gec kalmışızdır, alarmla uyanırız..... Surer gider bu. (Uzun sure sessiz kalır, kasılır eleman.....) - Amannnn ne kasıyorum ya,... Civcivin babası!! . - Horozzzzz!. - Tam isabet.. Kelime : 1 Nisan - Abi, 31 Mart'tan sonra ne gelir ? - 32 Mart - Harbiden bravo yani... Senin gibi lama'dan başka cevap beklenemezdi zaten.. Kelime : Vazelin - Hani abi bole yuzune de surersin kıcına da surersin?.... - Vazelin!!!!!! Holeeeeyyy Kelime : Beşik - Hani alttan titretiyosun yavruyu? - ??!!!! Siyah ekran cıktı efendim... - Yazın kullanıci adınızı. - Yazdım. - Parolanızı da girin. - Tamam. - Garip karakterler akmaya başladığında klavyeden F7'ye basın. - Elimle mi? - Eee, siz bilirsiniz. - Ben bir IMac kullanıcısıyım. - Buyrun hanımefendi, sorun neydi? - Benim CD surucumden iceri sinek girdi. - Anlayamadım efendim. - IMac'ime sinek kacti. - Peki ben telefondan ne yapabilirim sizce? - Ama goruyorum, yuruyor icerde. - Bocek ilacı falan sıkın isterseniz... - Bir şey olmaz mı? - Bilmem, aslında biz IMac'e destek vermiyoruz pek, PC olsaydı yardımcı olabilirdim. - Benim buyuk bir sorunum var, siz acaba eve hizmet veriyor musunuz? - Eeoo, hayır? Burdan yardımcı olmaya calısayım... - Ben internete girmeye calışınca bilgisayardan acayip sesler geliyor. - Ne yaptığınızda geliyor o sesler? - Bağlan diyorum, telefon sesi geliyor, sonra da cıyaklıyor. - O modem sesidir efendim, o ses sizin modeminiz ve Turk.net modemi arasında bir bağlantı kurulduğu... (Sozumu keser) - Yok yok, bozuk bu, siz iptal etmiyim diye oyle diyorsunuz... Benim hesabımı siler misiniz? - Fakat bu bir sorun değildir, bu herkesin bilgis... (Yine sozumu keser) - Ne yani, herkesin bilgisayarı gazi olan bebek gibi viyaklıyor mu, kimi kandırıyorsunuz Allah aşkına... Dolandırıcılar... - Efendim sizin modemler bana kufrediyor. - Anlayamadım efendim. - Bunda anlayamayacak ne var, resmen kufrediyorlar işte. - Emin misiniz? - Buyrun dinleyin (telefonu cevirme sesi, calan telefon sesi, peşinden ana avrat kufur). - Ee siz hangi numarayı aramıştınız bir kontrol edelim. - 0... - 344 26 16. - Bu sizin numaranız mı? - Hayır, aradığım numara. - Beyefendi, o bizim numaramız değil bir ev numarası. - Ben 10 gundur bu numaradan bağlanmaya calışıyorum ama... - O zaman doğaldır kufretmesi. - Benim sayfalarım gelmiyor. - Şu an yurtdışı cıkışımızı sağlayan uydudan kaynaklanan bir sorun var efendim. - Bir ilgileniverseydiniz siz. - Şey, uydu uzayda efendim. - Haa, tamam o zaman. - Benim kredi kartımdan para cekilmiş. - Aylık hesap mıydi? - Evet. - O zaman her ay başında para cekilir efendim. - Hani sınırsızdı lan bu... - iyi akşamlar, bilmem ne net. - iyi akşamlar birader, ben tam olarak 26 dakika 36 saniyedir internete bağlıyım ve haalaaaa hicbir şey gelmiyor, daha ne kadar beklemem lazım acaba? (sinirli bir ton) - Gelmiyor derken sayfalar mı acılmıyor beyfendi? - Hayır kardeşim, hicbir şey olmuyor. İşte bak 27 dakika 53 saniye oldu, hÂl yok. - Internet explorer'i actınız mı beyfendi? - Nasıl yani? - Himm beyfendi, Internet'e girdikten sonra Internet explorer ya da Netscape programını calıştırarak web sayfalarını gezmeye başlamanız lazım. - Alala, Internet'e girince kendi bağlamıyor yani. - Sanırım makinam kilitlendi. - Şimdi soyle yapalım, ctrl-alt-delete. - Hepsine aynı anda mı? - Evet. - Ama parmaklarım yetmiyor? - Bakın once ctrl'ye sol elinizin baş parmağıyla, sonra sağ elinizin baş parmağıyla alt-gr'ye, sonra da sağ elin işaret parmağıyla delete tuşuna basıyorsunuz. - Ctrl'ye bastım, alt tuşuna da şimdi. - Delete'e basıcaksınız. - Ctrl'den elimi cekeyim mi? - Hayır efendim. - Peki alt-gr'den? - Hayır efendim dedim ya, hepsine aynı anda basıyo olmanız gerekiyor. - Daha kolay bir yolu yok mu? - Var efendim, makinada reset yazan yere basın. - Nerede o? - İsterseniz ctrl alt delete'i deneyelim, basmanız gerek, sadece bir tuş kaldı. - Tamam fişini cektim. - Peki... - İyi aksamlar. - İyisi falan kalmadı beyfendi! Sinirden kopuruyorum, derhal iptal edin hesabımı! işte onemli olan sizin gulmeniz eylenmeniz komikse ne mutlu bana __________________