Trade hack İCİn bİlgİ İCerİ >>>>
Knight Online0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Trade hack İCİn bİlgİ İCerİ >>>>
-
02-10-2019, 20:55:45arkadaşlar bugun +2fr satıyorum pm geldi iron neck'e karşılık veriyordum itemi adam tamam dedi bug dupe olabilir arkadaşındanda gormek isterim dedi > eyw dedim falk walley gittik arkadaşıma verdim itemi o alacak olan adama gosterdi (iron neck gostermiş adam) "burayak kadar bi problem yok" sonra arkadaşım itemi gordukten sonra bana trade atmış lakin trade bana değil diğer adama gitmiş durumda... yani arkadaşım bana trade atarken adamdaki program tradeyi benim karakterimdenmiş gibi gosterip kabul ediyor , arkadaşımda tradeyi bana attığını duşunerek trade ok diyor ekranda gorunen karakter benim karakterim yani "IZeuJA"ya trade atıyor ve program ile item bana değil adama gidiyor.. ve benim adıma pm atabiliyor bu programla... yani IZeuJA'dan şifre istemiş arkadaşımdan... oyun ici anlaşmamız asla id pas oyun ici istememek olduğundan , arkadaşım ne oluyor lan demesiyle olayı cozuyoruz ama artık cok gec , FR+2 adamda sozun ozu ; item sende ise tradeyi atacaksın kabul edecek itemi goreceksin ve trade ok.. yok efendim arkadaşından goreyim şoyle olsun boyle olsun hikaye... +2fr 40gb desek 80tl gum... bir ihtimal IZeuJA benim nick - lZeuJA şeklinde karakter acmış olabilir diye duşunuyoruz (lakin friend ekli olduğum icin bu şekilde kandırmasıda imkansız...) koxp parası gibi , clana alıp isiye cekip oldurmek gibi DİKKAT : fazla kullanmıyorlar millet ayıkmasın diye ve elit itemlerde yapıyorlar... AYNI ŞEKİLDE MADUR OLAN ARKADAŞLAR VARDI FORUM İCİNDE ARAŞTIRIN __________________