Cz De Ks Olurmu?
Knight Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Cz De Ks Olurmu?
-
02-10-2019, 20:49:13Arkadaşlar czde teke tek harici ks olmaz diye duşunuyorum. şoyle duşunun 1-mageler nova atıyo , ve karşıdakinin enerjisini acıyor fakat adam light feet le kacıyo .. şimdi bu mage buna yetişemeyeceğine gore ks olmaz.. 2-diyelim bu sefer warior bir rogueyle kapışıyor ve yine light feetle kacıyor sizde aksi yonden geliyorsunuz; o da ks sayılmaz bence.. cunku adam minorlemiş hicbirşey yapmasa town cekecektir acık bu.. yani oturup warior gelsin belki yanlış vurmuştur diye wairoru beklemeyecektir diye duşunuyorum. 3-yalnız 1 e 1 kapışmışsam ve alacağım adam da minoru koklemiş yada pot icmiş ve kacıyorsa. enerjisi doluysa.. karşıdan yandan yada geriden biri gelip keserse durup nooob diye yırtınmam tabiki... e o benim şahsi 1 e 1 kapışacağım biri deilki.. herkesin hakkı o herkes kesebilir.. şimdilik aklıma bunlar gelior ks şudur bence: iki kişi kapışırken .. yanlarında oturmak.. yada beklemek ve karşıdakinin enerjisi azalınca spike atmak yada sd atmak veya nova atmak gibi.. bana bu şekilde ks oluyor bazen.. bunu ks den sayarım.. kolay gelsin __________________