Arkadaslar biliyorum cogu kisinin cani yandi bu hack olayindan dolayi.Eger hacklanmek istemiyorsaniz benim 2 yildir yaptigim bu yontemi denemelisiniz.Bunlari her girmeden once yapmalisiniz. Oncelikle: 1Hide ip programini indiriyoruz: http://www.soft32.com/download_80942.html (hide ip programi sizin ip nizi gizli tutacak) 2Daha sonra oturdugumuz bilgisayardaki tum suruculeri (belgelerim dahil) paylasima kapatacagiz.(sag tiklayip paylasım guvenlik bolumunden paylasımı kapat) 3Sifreniz kesinlikle 8 hane uzerinde ve harf rakam karisik olmalidir. Orneğin sifreniz (kr37s6f9ssy) bu sifreyi girerken klavye kullansaydik keyloger gibi programlar munasebeti ile hacklenecektik. 4Hide ip sayesinde bilgisayarimzin ip numarasi gizli tutulacak ve biz oyunda bulundugumuz sure boyunca bilgisayarda keyloger olsa bile log dosyasini, suruculeri paylasima kapattigimiz icin yerel ağdan,hide ip sayesinde mail yoluyla yollamasina engel olacagiz. 5Sifrenizi kesinlikle ekran klavyesiyle girecegiz ve bastan sona kadar degil tabikki. kr37s6f9ssy olan sifremizi sondan baslayarak gruplandırıp yazcaz mesela ben 3 4 4 guruplandırdım.Once ssy yaziyoruz sonra mause ile en basa tıklayip s6f9 tekrar basa tiklayarak kr37 seklinde giriyoruz buyontem sifreyi bi aciktan dolayi almaya calisan birinin ssys6f9kr37 seklinde gormesini saglayacak oysa bizim sifremiz kr37s6f9ssy di. SON Olarak: Eger charinizda degerli itemleriniz varsa tabiki gold premium alip hic knight oynanmayan bir kafede itemlerinizi kilitleyin. Ben bu yontemle simdiye kadar saglam kalmayi basardim insallah size bu yonetem yardimci olacaktir.Saygilar... __________________