Char hackleyenlerın yenı bır calısması..
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Char hackleyenlerın yenı bır calısması..
-
02-10-2019, 20:45:17Arkadaslar oncelıkle ıyıaksamlar. Bu yazıyı yazma sebebım yasadıgım acıya tesellı bulmak deıl ayagınızı kaydırmak ısteyenlerın başvurdugu yollardan bırtanesını anlatıp kulagınıza kupe olmasını saglamak. Uzun suredır knıght onlıne oynuyorum ve hacklenme rıskıne karşı bırcok onlemı goz onunde bulunduran bır kullanıcıyım Normalde maıllar gelır ve bedava cash gıbısınden.. Fakat bana gelen bır maıl da ıllegal ıtem kullandıgınıza daır sıkayet aldınız ıtemlerınız sılınebılır lutfen sıteden onaylama kodu ıle ...........falan da filan. Bu tur oyunlara gelen bı ınsan deılım. Fakat bır anlık dalgınlık mı dıyelım yoksa işi yapan arkadasın ustalıgını mı tebrık edıyım bılemıyorum. Maıl adresıme gelen maılda verılen lınk de hıc bır yanlıslık yok ve knıght ın kendı sıtesı.. FAKAT lınk baska bır lınke yolluyor sızı =) gerek knıght ın sıtesı gerek de acılan gamerfırst sıtesının bırebır aynısı. Sadece lınkınde fazladan bı at au gıbısınden bırsey var ve bu gozume bıraz gec carptı =) Yanı iş işten gecmıstı... Gercekten uzgunum..Sınır bozucak yorumlar yazmassanız sevınırım.Sadece ufak bır yardımım dokunur belkı dıye bu konuyu paylasma ıhtıyacı hıssettım. Herkese hayatta başarılar.. Char ıle de ne bok yersenız yıyın elbet cıkar bıryerden canlarım __________________