Yaşanmış Komik Hikayeler.
Knight Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Yaşanmış Komik Hikayeler.
-
02-10-2019, 20:45:00Buyukşehir Belediyesinin Bilgi İşlem Mudurluğu'ne geleli 1 yıl olmuştu. Bir gun bir telefon geldi. Telefondaki bayan bilgisayarının patlayacağını ve acilen yetişmemi soyluyordu. Ben de buyuk bir panikle ve hızla taa 4. kata fırladım giderken de itfaiye yi de cağırsam mı acaba diye duşunuyordum. Odaya girdiğimde alevler cıkan ve dumanlar icinde bir makine bekliyordum. Kadın hala panik halinde yetiş diye bağırıyordu. Ne oldu dedim ve monitore baktım birde ne goruyum ekran koruyucu kayan yazısında şu yazıyor "Bu Bilgisayar 5 Dakika icinde Kendi Kendine Patlayacak" karşı masada ki arkadaşı yapmış bu şakayı bilgisayar ozurlu arkadaşına. Ben koptum tabii ama kadın hala "gulme patlayacak" diye bağırmaya devam ediyordu..! Izmirliler bilir, toplu tasimada Kentkart uygulamasi Vardir.Karta para yuklersiniz, otobuslerde manyetik okuyucuya tutarsiniz ve okuyucu okuduguna dair sinyal sesi verir. Kentkart uygulamasinin ilk yili idi. Yasli ama cok tonton bir teyze elinde Kentkartla otobuse bindi. Nedense karti soforun suratina dogru Tuttu(Herhalde paso gibi gosterilecek zannetti). Sofor iki-uc saniyelik saskinlik periyodunu atlattiktan sonra, "Biiiiip!" dedi. Teyze bi sey olmamis gibi gecip soforun arkasina oturdu. Otobusteki herkes kahkahalarla gulerken bense soforun zekasina hayran olmustum. Bir gun yolda giderken kaset satan bir dukkanin caminda aynen soyle bir yazi gormustum: Arabalar icin cistakli muzik gelmistir." Bilirsiniz, bi ara genclerde cuzdana zincir takip sarkitma modasi vardi. Istiklal'de yururken, yanimdan bu model bi tip geciyodu ki adamin teki Bombayi patlatti: "Ne o lan? Kopegin giccina mi kacti?"dedi Ya olmaz boyle bir zeka.... Boylesine asiri guzelliklerle dolu bir ulkeyi ve insanlari sevmemek mumkun mu ? BEGENDİYSENIZ REP LUTFEN __________________