Her Online Oyunda Onlar Var,Her GB Yi Onlar Dağıtıyor Kimler Mi ? Gir Ve Oku
Knight Online0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Her Online Oyunda Onlar Var,Her GB Yi Onlar Dağıtıyor Kimler Mi ? Gir Ve Oku
-
02-10-2019, 20:44:43Evet CİNLİ dediğinizi duyar gibi oldum haklıydınız Bunu cok az kişi(ler) bilir Whois (domainsorgulaması yani web alanı adı www.asdasda.com gibi ) sorgulamasında,Maradon da şu reklam yapan web sitelerine baktım bu kişiler ve amaca hizmet icin alındığını baktım mesela www.goldceo.com Domain Name ..................... goldceo.com Name Server ..................... NS2.DNSFAMILY.COM NS1.DNSFAMILY.COM Registrant ID ................... hc686961774-cn Registrant Name ................. baosheng cui Registrant Organization ......... internet online game gold Registrant Address .............. anhuishengtonglingshi Registrant City ................. tongling Registrant Province/State ....... anhui Registrant Postal Code .......... 244000 Registrant Country Code ......... CN Registrant Phone Number ......... +86.05627113000 - Registrant Fax .................. +86.05627111321 - Registrant Email ................ Administrative ID ............... hc686961774-cn Administrative Name ............. baosheng cui Administrative Organization ..... internet online game gold Administrative Address .......... anhuishengtonglingshi Administrative City ............. tongling Administrative Province/State ... anhui Administrative Postal Code ...... 244000 Administrative Country Code ..... CN Administrative Phone Number ..... +86.05627113000 - Administrative Fax .............. +86.05627111321 - Administrative Email ............ Billing ID ...................... hichina001-cn Billing Name .................... hichina Billing Organization ............ HiChina Web Solutions Limited Billing Address ................. 3/F., HiChina Mansion No.27 Gulouwai Avenue Dongcheng District Billing City .................... Beijing Billing Province/State .......... Beijing Billing Postal Code ............. 100011 Billing Country Code ............ CN Billing Phone Number ............ +86.01064242299 - Billing Fax ..................... +86.01064258796 - Billing Email ................... Technical ID .................... hichina001-cn Technical Name .................. hichina Technical Organization .......... HiChina Web Solutions Limited Technical Address ............... 3/F., HiChina Mansion No.27 Gulouwai Avenue Dongcheng District Technical City .................. Beijing Technical Province/State ........ Beijing Technical Postal Code ........... 100011 Technical Country Code .......... CN Technical Phone Number .......... +86.01064242299 - Technical Fax ................... +86.01064258796 - Technical Email ................. Expiration Date ................. 2011-01-13 10:48:54 Buyuk ihtimallede bu firmaların Turk kafecilerlen ortak yada bayiliği oldunu anlama guc değil ve hani şu sınırsız GB satılır olayı buradan gelmektedir diğer Maradonda Reklam yapan GB satıcılarıda bu tip www.asdada.com siteleri alayı cinli firma(lar) dır Maksat paylaşım dır alıntı yapmak adetim değildir İyi Forumlar __________________