Zr3 & DaIwenJaH RoportaJ
Knight Online0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Zr3 & DaIwenJaH RoportaJ
-
02-10-2019, 20:44:19xXSabotaJXx : Oncelikle Benimle Roportaj Teklifini Kabul Ettiğin İcin Teşekkur Ederim. Zr3 & DaIwenJaH: Rİca ederim xXSabotaJXx :Biraz Kendinizden Bahsedermisiniz? Zr3 & DaIwenJaH: 1986 doğumluyum,Adım Fatih,Anadolu Univ. 2. sınıf Oğrencisiyim,Muhasebeciyim Zr3 & DaIwenJaH: Oyunda ve genelde Bana Fafa Diye hitap ediyorlar xXSabotaJXx : Peki Fatih Knight Online Hayatın Nasıl Başladı Bize Anlatırmısın? Zr3 & DaIwenJaH: Oyuna Bir Polis abim sayesinde başladık,Babamın internet cafesi var,sık sık oraya geliyordu,o zaman Beramusda AdolescenT Diye bir Asasini Vardı Cok Cok Sağlam bir chardı,bizde merak sardık başladık Zr3 & DaIwenJaH: biz cyhperda kendimiz geliştirmeye calışırken o bize oyunu oğretiyordu Zr3 & DaIwenJaH: 55 oldukdan sora Combo Calışmaya başladım xXSabotaJXx : Cypher ın En İyi Minor Combocularından Birisisin Bu konu Hakkında Ne Duşunuyorsun ? Zr3 & DaIwenJaH: bu konudan rahatsız oluyorum Zr3 & DaIwenJaH: hemde cok fazla ben şahsen Zr3 & DaIwenJaH: Zr3 ile oynadığım surede bir 2. el birle değmemiştir klavyeme Zr3 & DaIwenJaH: kaldıki program kulanmam benim icin imkansız xXSabotaJXx : Evet Bende Bunu Sorucaktım.Sana Programcı Diyen Oldumu Peki ? Zr3 & DaIwenJaH: Olmazmı Zr3 & DaIwenJaH: Kimdersen,Yarası Olanlar Tabiki Zr3 & DaIwenJaH: sana kısa bişi anlatayım,Recep abi oyuna ve comboyu bana oğreten kişidir,istanbul eminiyet mudurluğunde gorevli kendisi,biz cypherda oynarken onun beramusta charı hack yedi ve daha SOnra olimp. gecti,uzun bir zaman birbirimizi goremedik,benim işlerim dolayısı ile,videolarımı yayınlamıştım o aralar izlemiş ve benimle ilk karşılaşmamızda Fatih dedi Sen Nasıl Yapıyon Olm o Minor diye sordu Zr3 & DaIwenJaH: bende şole cevap verdim,Boynuz kulağı gecer abicim xXSabotaJXx : Zr3 Adı Nerden geliyor Peki ? Zr3 & DaIwenJaH: Zr3 adı şole oldu,ilk charım,_Np diye bir chardı 56 da şifre bugu yuzunden oyuna giremez oldum char gitti ve elimizde o zaman guzel itemler vardı,5 gun bekledim herhangibi bir gelişme olmayınca yeni char acmaya karar verdim ve Bunun adı Zr3 oldu Z r yapmak cok hoşuma gidiyordu Zr3 & DaIwenJaH: ve Zr3 bugun Cyhperda Efsane Zr3 & DaIwenJaH: Kimlerin olmak istediği fakat olmadı bir efsane xXSabotaJXx : Evet Bana Gorede Bir Efsane xXSabotaJXx : Peki TROY clanının Senin İcin Ayrı Bir Yeri Varmı? Zr3 & DaIwenJaH: Ben Zr3 le oynadığım sure icersinde Troy hep benim rakibimdi,ama mucadelesi zevkli bir rakip,adam gibi oynayan ender oyuncular var icerisinde,bunun oyun olduğunu yenilmek gibi yenmeninde oyunun parcası olduğunu bilen ender kişilere sahip,eklemek istediğim bişey daha var clanda bulunan hic kimse ama hic kimse cıkarları icin TROY clanında değil hepsi iyi playerler,cok fazla itemleri olmasada var olanlarda elinden geleni yapıyorlar xXSabotaJXx : Peki Son Gunlerde Heaven Playerleri Vede ClanıyLa Aranızda Bazı Huzursuzluklar Yaşanıyor Bunu Kısaca Bize Acıklarmısınız. Zr3 & DaIwenJaH: Bunun hakkında konuşmak istemiyorum Zr3 & DaIwenJaH: Tek soleyeceğim şudur ; Ben Allahın İzni Sozumun Eriyimdir. Kimse İle İşim Olmaz Slm Verene A.slm Derim. Damarıma Basmasınlar Hic Kimse İlgilendirmez Beni. xXSabotaJXx : Peki Fatih Cypher ı Secmenin Bir Sebepi Varmı.Eğer Cypher Olmasaydı Hangi Serverda Oynamak Daha Zevkli Olurdu? Zr3 & DaIwenJaH: Cyhper ilk acıldı bir 2 hafta sora başladık Zr3 & DaIwenJaH: yeni server olması birazda bize cazip geldi Zr3 & DaIwenJaH: ve bizim 6 charımız vardı 6 kişi oynuyorduk cyhperda xXSabotaJXx : Peki Fatih Sana Gore Cypherın İyi Playerlerini Soylermisin? Zr3 & DaIwenJaH: bunun bir kategorisi varmı ? xXSabotaJXx : Fark Etmez... Zr3 & DaIwenJaH: hic duşunmedim acıkcası ama mage olarak jetmir jetmir charı ile 2 kişi oynuyordu birisi david abi diğeri jetmir abi david abi inanılmaz adam keserdi ,jetmir abi ise strateji adamıydı parti koruyucu amaclı oynardı xXSabotaJXx : Rogue,Priest ve Warrior Olarak? Zr3 & DaIwenJaH: priest olarak CursedPirest diye biri vardı 1,5 ay beraber oynadık daha sora charını sattı Zr3 & DaIwenJaH: Rogue olarak 13utterfly (emre),inanılmaz minor basıyor xXSabotaJXx : Peki Fatih Bize DaIwenJah Olarak İtemlerinin Neler Oldugunu SoyLermisin? Zr3 & DaIwenJaH: ilk itemleri ile şuanki itemlere arasında cok fark var Zr3 & DaIwenJaH: ben itemlerini soliyim şuanki : shell set +9,giga +9,we+2,pe+2,iron set +0,dual roc +1 xXSabotaJXx : Peki Fatih Bu Oyunu Oynayan Arkadaşlarımıza Soyliyeceğin Bir Soz Varmı? Zr3 & DaIwenJaH: Egolarının Esiri Olmasınlar diyorum xXSabotaJXx : Evet Bencede Sonucta Bu Bir Oyun Ve Yenmekte Var Yenilmekte xXSabotaJXx : Peki Fatih Benimle Roportaj Yaptıgın İcin Teşekkur Ederim,Sana Hayatında Başarılar Zr3 & DaIwenJaH: eyw tşkler Zr3 & DaIwenJaH: guzel bir tecrube oldu sağol ______________________ FrmTR Uyesi:xXSabotaJXx !! __________________