arkadaslar hack herkes ıcın basıt bısey gelsede aslında zor bıseydır asıl zor olan o kısıyı hacklemek deıl o ıtemlerı almaktır bu hack yapan arkadaslara soruorum hıc mı vıcdanınızda ınsanlık adına bısey yok hıc mı dusunmuosunuz bu hackın hırsızlıkla aynı derecede oldgnu ben sahsen bırısnı hacklesem onun ıtemını alıp kullanamam cunku vıcdanım sızlar oda deıl bı kere dusunurum bu adam ne kadar cok ugrasmıs dıe yazıktır dıe ama malesef bu hack yapan arkadaslarda ne vıcdan vardır ne de ınsanlık namına bısey onlar sadece dayak ve sıddetten hoslanırlar onlara bunu vermek ıcın cok ugrasırız ama veremeyız elbet vercek zamanımızda olacaktır mesela benı hackledıler ben uzulmuom 10 gb paramı aldılar ama ben o parayı 1 haftada yapıorum benım ıcın o kadar muhım deıl ne var 1 haftam calınmıs bunda yok bısey ama o calan arkadasa acıorum sımdı o ıtemı nasıl kendı ıtemım dıe kullanacak hıc mı acı cekmıcek onu merak edıom ama malesef cekmıo arakdaslar bu vampırler acı falan cekmezler ama asıl acıyı olunce cekecekler bunu bılsınler bu bır oyun olabılır ama onlıne oyun canlı ınsanlar oynuo bu oyunu ve ınsanların emeklerını calanlar elbet cezalandırılacaktır lutfen bunları polıse bıldırelım bılısım sucları dıe bır masa var polıslıkte ve calmak suctur ve 1 kısı bıle yakalansa hapıs yatsa bu dıerlerını korkutur anlatabıldım mı? sımdı herkesı elını vıcdanına koyup ozellıkle hackleyen arkadaslar ben bu ıtemı aldım baskasından ve bu ıtemı kullanabılırım desın ben baska bısey demıorum calınan ıtem gerı alınabılır ama calınan kalp emek gerı alınamaz arkadaslar herkese saygılarla hackerların adam olması dılegıyle.... __________________