Merhaba Arkadaşlar. uzun bi aradan sonra euko ile birlikte oyuna yeniden donmek istiyorum. şoyle bir duşuncem var server acıldığı zaman bir mage clan kuralım guzel guzel beraber zevk alarak kasalım ama mumkunse; +20 olsun koxp vs . ile kasalımmı demesin legal olsun artık bıktık illegalden premium mutlaka olsun yoksa ıngıdı ıngıdı kasılmaz tabi herkes premium alabilirmi alamaz mumkunse biz premiumlu olacakları toplayalım exp premium tabikide . benim duşuncem boyle eğer bana katılan arkadaşlar varsa [email protected] adresini eklesinler konuşalım bu arada clan başkanı ben olucam demiyorum surekli 7/24 online olan bir arkadaş olur onu aramızda seceriz zaten belli bi topluluk olduğu zaman kendini bilmiş,bu işi daha once yapmış surekli online takılan bir arkadaşımız olur. lutfen es gecmeyelim bu şekilde bir clan toplarsak bence cok guzel olur iyi zevk alırız oyundan. adres: [email protected] AŞAĞIYADA DUŞUNCELERİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ ŞOYLE YAPALIM BOYLE YAPALIM ŞOYLE YAPARSAK DAHA İYİ OLUR FELAN DİYE. TEŞEKKURLER. __________________