Eski zamanların tadı....
Knight Online0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Eski zamanların tadı....
-
02-10-2019, 20:41:11Arkadaşlar şunu soylemk isterimki,buradaki coğu arkdaş myko zamanlarını hatırlar belki... O harpy donmeye calıştığımız eslant ta cekilen slot kavgaları...nowa gordukmu ulen adam nowa attı dediğimiz zamanlar... Bir assasinin harpy partyde md umuduyla tek kutu kacırmamaya calıştığı zamanları..Hatırlarmısınız? Şu oyuna koxp vesayre karışmasaydı eminimki torunlarımla oynardım şu oyunu,Ben bağımlı değilim fakat zevk alıyorum tv izlemiyor kahveye gitmez ko oynardım... Fakat bizim millettemi sorun var bilmiyorum HF ye acgibi saldıran bizimkiler oldu,yabancıların coğu oyunu bırkatı biizmkiler hf alıpta devam etti... Adam Np transferi yapıyor...YAP OLUM YAP ama işin zevki nerde?Sen bunu iş hağline getirmissen sorun sende,hangi egonu tatmin ediyorsun? Lutfen Ozverili olup Yakınımızdaki kişileri uyaralım... BEN item'e 7 bastığımda sevinmek istiyorum 8 icin planlar yapmak,Bozmayalım şu lanet oyunu lutfen...Acık buldugunuzda kullanmayın report edin,insan olun... __________________