merhaba arkadaslar.Malum Basımızın belası Koxp hic de bitecek gibi gorunmuyor. Ancak benım bazı fıkırlerım var onları sıze de anlatmak ıstıyorum.. Şu bir Gercek ki Koxpun kalkarsa Neredeyse Exp Kasan olmaz .. Ama Eger oyuna Şoyle bi sistem getirilirse: Otomatik Exp Kasma Sistemi var bir Oyunda. Aynen Koxp gibi birşey. Skilleri seciyosun , canın kaca ınınce pot basacagını belırlıyosun. kullanılacak potu belırlıyosun .. vb gibi ozellikleri var.. Ve baska bir Hile programı kullanan yok O oyunda.. Knightda da neden olmasın dıye dusunmeden edemıyor ınsan..Bu sistem gelirse Guzel PK atacagımıza ve ınsanların Kxpdan uzak duracaklarına ınanıyorum.. Cunku Zaten oyunun kendı Sistemi olacak Otomatik exp kasmak ıcın. Nıye koxp kullanılsın değil mi ?.. Bu sistem sayesınde USKO daha da fazla para kazanabılır dıye dusunuyorum. O nasıl olacak diyorsanız : zaten PLat ve exp pre den kazanmaya devam ederler ve surekli yenilikler yapıldıgı ve oyunun guvenlıgı saglandıgı surece de oyuncusu artar. Ve bu şekilde bi Sistem getirilmesi icin bizde Elimizden gelenı yapmalıyız dıye dusunuyorum.. Ticket mı atarsınız naparsınız bilemem artık Hadi bu sistemi gectik , bari Speed hack , wall hack , Karşı ırka Atak , Gibi Ozelliklere izin verilmesin .. Artık nasıl yapacaklarsa işte Diğer bir Konu : 5-6 yıldır bu oyunu oynuyorum. Gordugum GM sayısı 5 i Gecmez. Yanı oyunda Bir tane bile onlıne GM yok.. İsteseler yaparlarmı ? Evet Yaparlar Bence.. Sozu fazla Uzatmaya gerek yok. Umarım anlamışsınızdır Beni. __________________