knight online'ye ilk başladığımda yıl sanırım 2003 yılıydı. Oyunu indirdim. Oyuna girdim. Mage'ydim. 10 levele kadar wormlarda kastığımı hatırlıyorum Sorsasında diğer canlıları keşfettim partye girmek icin add diyorlardı bende girebilmek icin d harfine kokluyordum. Neyse level sanırım 20'yi gecmişti bende skill falan acılmıyordu. Zaten statlarıda neye vereceğimi bilmeden dex str hp gelişi guzel sallıyordum. Adamın tekine sordum sende kac skill var diye adamın verdiği cevap benimkinden hem fazla hemde seviyesi kucuktu. Bende beceremiyorum bu oyunu diyip bir kac gun icinde bıraktım. Yıl oldu 2006 Tekrar başladım yine aynı car bu sefer oğrendimki skill catışma npc'si varmış tabii statlarıda sıfırlamak lazım mage ile str dex komik olurdu. Level 36 hic unutmam level kasamıyorum nedeni loup'larda kasılıyorum ve partydeyim. +8 staff duştu bende direk aldım ve bana geldi partyden cıkmadim zaten bana yakışmaz . Neyse maradonda gezerken adamın teki gel dupe yapalım dedi. Ben bilmiyorum hadi yapalım dedim markette 9.9.9.. Gibisinden yazdım enter'e bastım adam 9 noah'dan aldı ve gitti ben hayla ordayim bekliyorumki adam geri gelecek. (gelen olmadı ve bu olay yuzunden gene bıraktım) Yıl 2008 yada 9 Yine maradonda kasılirken bende bir pelerin isteği aldı başını gitti. Ben human adam karus bende 1m var beni klana alacak diye parayı verdim adam guluyor seni klana alamam vay keriz falan. Ben yine oyunu bıraktım yani sadece bir gun surdu o yıl. Yıl 2010 yada 11 Ben emcyi keşfettim hatta gorevler falan derken 40 oldum. Hatta mezarlığı buldum. Kasıla kasıla 49 oldum. Hatta gb cekip +1reb elixir aldım. Ucuyorum heyecandan. Sonra sıkıldım ve gb satıp parayı geri aldım. Yıl kesinlikle 2011 şimdi hatırladım. Arkadaş ile oyuna başladık gb falan ben rogue o warrior. Bende +1 reb enion chitin set old takılar falan superim (en azından bana gore) arkadaşın car soyuldu uzuntuden oyunu bıraktı bende ona uzuldum acıdım ortaklik teklif ettim zorda olsa ikna ettim (ben onu ikna ettim) car ne hikmetse soyuldu. Yine oyunu bıraktım. Yıl 2013 Warrior başladım ama andream kasıyorum bdw falan yıkıp geciyorum adamlar diyor sakın andream girme seni **kerler neden rebith yetmez 9 olacak. O kadar param yok falan filan. Canımı sıktılar gb sattım kalan item parayıda adamın tekine verdim. Anlayacağınız başlarda oyunu beceremiyordum sonlardada para yoktu hic pk hevesi yaşıyamadım. Yukardane anlaşıldığı gibi garip bir bağımlılık var. Var ile yok arası Herkeze iyi forumlar arkadaşlar. __________________