Merhaba Arkadaşlar bunu Bazılarınız bliyo olablr ben biLmeyenLer icin konu kuruyorum Daha onceden payLasLmşda oLabLr Ama GeriLerde kaLdıgı ıcın payLaşıyorum Ltfen kotu yormlarınzı kendınze saklayınz ! En Kısa anLatım SekLiyLe AnLatıyorum ! OnceLikLe BaşLat / Tum ProgramLar / DonatLar / Not defterini Acıyoruz Sonra Alttaki KodLarı Not Defterine Yapıştırıyoruz [Dir] count=3 0=object 1=item 2=fx [Version] Count=6 Snra Not Defterini Farklı kaydedip ismini path.ini Yapıyoruz Sadece isimle oynamanız Yetiyor Başka birşeye Dokunmayın LUTFEN Masaustunuze kaydedin // Kaydettiğiniz Bu not Defterinide Knight Online'nin icine Atıyoruz Ve bukadar Artık Hzlıca Gireblirsiniz oyuna NOT : ARKADASLAR BEN BU KONUYU BİLMEYENLER İCİN ACTIM LUTFEN GEREKSİZ YORUM YAPMAYIN ' GEREKSİZ DERKEN KOTU ANLAMDA DİYORUM BİLMEYEN ARKADAŞLAR Bİ TEŞEKKUR'UNUZ YETER BU KODLAR ALINTIDIR AMA DENEDİM HİC BİR SORUN YOK VE HIZLICA GİRİYORUM KNİGHT'YE NE İŞE YARIYORDA HIZLANDIRIYOR DİYECEK OLURSANIZ ONUDA SOYLEYEYİM HEMEN BU KODLAR GEREKSİZ EFECTLERİN SİLİNMESİNİ SAĞLIYOR İNANIN FARK BİLE ETMİYCEKSİNİZ EFECTLERİ !! __________________