ilk once accountta sadece 1 char var yanlar boş.Char ardream 59 lvl 3 haftada kastım ( e elle bu kadar oluyor hicbir yerde pt yok bdw chaosla kastık charı hemen bi koxper ayarlayıp kastırmadım) cok fazla pc başında kalamadığım icin pazarda kaldı genelde char.Serverlar birleşmeden de kendi capımda itemlerimi tamamlayıp pk ya hazırlandım.Araya tatil bayram falan derken bugun chara girip bir pk atayım dedim o da ne actığımız koxp farkedilmiş. TPT parmanent ban yemişim. Yanlız hafızamda yer etmemiş bazı yerler var.Hadi koxp actık -koskoca şirket yalan soyleyecek değil ya- ama ne zaman actım? pazar yaparken mi? yoksa online olmadığım zamanlarda mı? işin bir de warriorla koxp acma boyutu var.Hadi actık adama sormazlar mı: "lan mal warriorda koxp acıp ne yapacan seri 18 mi atacan 5 li ok mu? yuruyerek heal mi yapacam cure mi?hp-mp pot bir arada bassam neye yarar minor mu basacam? en fazla intihar acarım o da kabak gibi meydana cıkar." zaten doğru durust pk ya cıkmışlığım yok.Charın adını yazsam %99 unuz tanımaz. tanınmış bir koxper olmadığım icin pişmanım. __________________