###•Oyuna Geri Dondurmek İcin Oynanan Oyunun Farkında mısınız?•###
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ###•Oyuna Geri Dondurmek İcin Oynanan Oyunun Farkında mısınız?•###
-
02-10-2019, 20:22:39Knight Online surekli ve hızlı bir şekilde oyuncu kaybediyor, bunları geri getirebilmek icin de siz farkında olmadan oyunlar oynuyor.Nasıl? diye sorabilirsiniz şoyle anlatayım: Oyunun başlarında herhangi bir pk-ticaret-clan kurma-exp kasma vb. icin muhakkak en kotu 5'mlik iteminin olması gerekiyordu ve bu parayı kazanmak icin de bir sure caba sarfetmen lazımdı tabi.Bu, oyuna bağımlı olmayanlar icin zor bir şeydi, o yuzden en fazla 20 dk oylesine bakıp cıkıyorlardı.Yani itemi olmayanı oyunda tutan bir atraksiyon yoktu. Şimdiye bakarsak [Chaos-madencilik-topaclar-(yakında balıkcılık da gelir)] bunların hepsini 20 lwl bir carla bile yapabilirsiniz..! Şimdi ise itemin olmasa bile oyunda -az da olsa- bu eventlerle eğlenerek vakit gecirebiliryosunuz. İnsanın aklında şoyle bir duşunce beliriveriyor "Carım hacklendi/itemleri de sattım yapacak bir şey de yok zaten.Bi giriyim biraz eğlenirim, vakit gecmiş olurum.Zaten bıraktım bidaha neden başlayayım ki?" PEKİ YA SONRA??? Bunlara 30 dk da girip, sonra kapatıyorsun; ama oyundaki itemli, ust seviyelere gelmiş oyuncuları gorunce birden eski hatıraların canlanıyor ve "Artık bıraktım ama ticaret yapiyim nasılsa ticaretten bir zarar gelmez." >>>>>Ticaret yaptın paran oldu, >>>>>İtem alayım da ara sıra pk atarım, >>>>>Guzel oldu başlamam iyi vakit geciriyorum da biraz ezik kaldım gibi biraz daha geliştirmem lazım kendimi, >>>>>Plat'la 3200 cash baya iyi oldu ya sırtım yere gelmez artık. Noldu Peki Şimdi=TEKRAR EN BAŞA DONDUN!!! Yani şunu dile getirmek istiyorum; bu kadar berbat, kimsenin ilgilenmediği, para icin herşeyi serbest bırakan bir firmanın sahip olduğu bu oyunun boyle basit tuzaklarına kapılmayın. yoksa tekrar en başa donersiniz >>tam da ko'yu bırakmak gibi mantıklı bir karar vermişken... Tamamen kendi duşuncelerimdir, bırakan bırakır istemeyen bırakmaz ben sadece arkadaşlarımı uyarmak istedim (yeniden duzenlenmiştir) __________________