ticket: 304547] Friday, January 13, 2012 03:04 Merbaha, Bilginiz uzere illegal item bulunduran karakterler banlanmistir ve banlanmaya devam edilecektir . Sizin adiniza gonderilen bu ticketde illegal item bulundurdugunuz tespit edilmistir ve ip adresinizden belirledigimiz tum karakterleriniz kullanima kapatilacaktir . Karakteriniz 48 saat icinde itiraz edilmedigi surece banlanacak ve itemleride silinecektir . Itemlerinizin illegal olduguna dair ticket atilmistir bunun itirazini belirtmeniz gerkemektedir . Karakterinizi onaylayip itiraz ediniz . Itiraz edebilmek icin : sitenin wep adresi var Your Ticket #: 304547 Question/Issue: illegal item sikayeti We're glad to do what we can to help in any way possible! Best Regards, The eNTiTy Game, Knight Online www.nttgame.com< br> arkadaşlar boyle bir sorunlar karşılaştım karakterımde +7 hb str +8 pp set var itemleri kendım bastım benı sevmeyen birisi ticket atmıs galiba ingilizcem yok bana birisi itemleri kendım +7 hb ve +8 prest fapric vardır bunda illegal olan item nedir başkası tarafından alınan ticgetler yuzunden hesabımmı kapatılacak diye ingilizceye cevire bilecem olan varsa minnettar kalırım yardımınızı bekliyorum __________________