Seciminizi Yapın
Knight Online0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Seciminizi Yapın
-
02-10-2019, 20:19:52bu gun herhangi bir sitede herhangi bir konuda gezinirken bir yazı takıldı gozume hoşuma gitti ve knight temelli bıraktım az once oyuna girdim ve butun itemlerimi sildim bu yazıyı sizinle paylaşmak istiyorum hayat cidden bu oyunu oynayacak kadar uzun değil bunu bir asosyale bağlamış biri olarak soyluyorum Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin icin. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gercekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi gecirebileceğin bir yol duşunemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan cok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Duşunmen gereken her şeyi duşunur musun? Sana alman gerektiği soylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden cık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve masturbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın... evet şimdi ne alaka burada niye paylaştın diye yazanlar olabilir benim icin hayatımın 3te 2 si bu oyunun karşısında ve yeni bir yol cizmem gerektiğini farkettim nese iyi forumlar __________________