###Acil < TPT (R) Nedir? > Acil ###
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ###Acil < TPT (R) Nedir? > Acil ###
-
02-10-2019, 20:19:06Edit: 28 Ekim 2015 Konuyu sonradan gorecekler ve TPT (R) hakkında araştırma yapacaklar uzerine, tarihe not duşulsun: İlk 2 gun boyunca acılmasını bekleyip, 2 gun sonunda İngilizce ve Turkce ticketlarımızı birer gun arayla attık. Pazartesi ingilizce, salı gunu Turkce'yi attık. Bugun carşamba ve charımız acıldı. Herkese iyi şanslar! Merhaba arkadaşlar, TPT (R) nedir arkadaşlar? Bir arkadaşım bu durumdan dolayı ban yemiş durumda ve maalesef ki aşağıdaki ''ban sebepleri'' temalı konuda, bu durum yuzunden ve başlığı taşıyan bir ban sebebi bulunmamakta. Bu ban ceşidi neden kaynaklıdır ve suresi ne kadardır? Emin olan veya fikri olanlar mutlaka bize yazsınlar; cok onemli bir konu. Bu konuda: http://www.frmtr.com/knight-online/6...cesitleri.html BAN CEŞİTLERİ 1-) TPT (Third Party Tool) = İllegal program (Ucuncu Parti Programlar) 2-) Disturbing Gameplay = Oyuncuları rahatsız edecek davranışlar (Yaratık cekme vb.) 3-) Swear/Swearing = Hakaret 4-) Flood/Spam/Macro = Yaptığınız flood yuzunden aldığınız cezalar 5-) Bug Abuse = Oyun icerisinde acıkların kullanılması 6-) NPT Abuse = Ulke Puanı Transferi 7-) Payment fraud = Odemelerde sahtekarlık 8 -) TPT CR (Third Party Tool Cheats Report) = İllegal program veya aynı partide yer almak vb. Hile bildirim kısmına şikayet edilerek kapatılan hesap. 9-) NPT Investigation = NPT olasığı yuzunden hesabınız kapatılmış ve araştırma icerisinde. 10-) XIGNCODE – Sends OM to discipline dungeon in server XX = Guvenlik programı tarafından karakteriniz hapse gonderildi. Hikayeye gelince ekstra okumak isteyenler icin: Clandan bir arkadaşımda benim daggerım, belt ve pendantım; diğer arkadaşımın da yine o arkadaşımda bir ringi, iki kupesi vardı. Bu itemleri kullanacak olan arkadaşımız da boş bir chara sahipti; yeni başladığından oturu. 2 aydır bizimle oynuyor ve realden goruştuğum sonsuza kadar guvenebileceğim hala icimde en ufak bir sıkıntı duymadığım, duyamayacağım bir arkadaşım. Not: Europa'da uzun suredir,kendi clanımla oynayan bir asasım ve k0xp kullanmayacağımı; k0xp, illegalite icinde olan birini arkadaşım dahi olsa clanımda barındırmayacağımı herkes bilir. Rica ediyorum ki arkadaşıma veya bana boyle yaftamalarda bulunmayın. Herkese cok teşekkurler, Değerli yorumlarınızı bekliyorum. __________________