Yeni PatchLe iLe qeLen YeniLiKLer..(1518)
Knight Online0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Yeni PatchLe iLe qeLen YeniLiKLer..(1518)
-
02-10-2019, 20:13:31Yeni Patch i İndirdim... Knight OnLine Dosyasının İcine KopyaLarken SnOw Man fLn yazdıını Gordum.. ßana Gore 1517 Cok Tepki Cektiği İcin (Yani ßosLarın fLn oLmaması)ßu yeni Patch qetiriLdi.. $uanda ßende kopyaLadım Patch İ Ve SnowMan Vs. ßos isimLeri yazıyordu.. [IMG]http://img525.**************/img525/174/90376030bi4.th.jpg[/IMG] YeniLikLerin Seßeßi ßu.. Herhanqi ßa$ka ßir Server iLe aLakası y0q.. Ve Ayriyeten... 1517 De k0xP cıkmı$tı.. Aynı Zamandada ßu Koxp U etkisiz hÂLe qEtİrmi$LerDir.. Kendi ßiLqi Ve du$unceLerimi SizinLe payLa$tım.. Yeni Patch Herkese HayırLı oLsun.. İyi ßayramLaR... +Rep Esirqemeyiniz... Edit: $uanda Server KapaLı Oyun KapaLı ancak Oyun Acık GosteriLiyor.. Ve yeni ßir serverLa pLz_wait yazıor.. Lutfen ßekLeyiniz ßu İm ediLmeye caLı$ıLmakta.. ServerLarda YeniLkLerin Yapımı Konusunda ZorLa$maLar oLmu$ oLaßiLr En Kısa Surede duzeLir Umarım.. İyi OyunLar Yeni Patch Otomatik YukLenMediği İcin ßuyrun Size ManueL oLarak OrjinaL sİtEsİ.. ftp://download.knightonlineworld.com.../patch1518.zip Patch 1518 ile Yenilikler Belli Oldu Yılbaşı Patch i Olarak 1518 Tercih Edildi ----2 ----0 ----0 1518 YENİLİKLER X-MAS Festivalleri Başladı Kardan Adamlar Geldi Parfait Adında YEni Bir NPC Dostumuz Var W.Santa Adında yeni Bir Dostumuz daha var Ludol Adında Yeni Bir Monster Gelişti Galiba Noel BABA Skin de HAZIR !! Suslemeler de Tamamlandı ßaska bir siteden ALITIDIR... __________________