Teşekkurler..
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Knight Online Hayatım-Yaşadıklarım ve şimdi =) SS'siz [Eskiler gelin]
-
02-10-2019, 20:12:30Oncelikle Şunları yazıyım (Yeni ekliyorum ) Bazarkul2 demişki: Tabi canım kesin 45 lwlde gitmişindir bende 6 lwlde felankora tek atmıştım kardeş Lutfen .. Madem bilmioysun bari konuşma.Eskiler bilir sınıd 45 lwldi eslantta.Daha dunun bebesisin. =). Kendini kucuk duşurme.3 ay oynayıp bi yerlerin kalkmış.. Neyse daha fazla uğraşmayalım Knight Online ilk cıktığı zamanlardı.Dinadan bi ark yuklemiş boyle boyle dedi , yok mok ws. derken yuklendi bu bela Oyunda neredeyse hic turk yoktu.Herkes alman ,ingiliz. İlk başta şu başta cıkan yaratığa hasta oldum.kukreyişine bile .Oyuna girince o charı yurutmek oturmak bir an buyulendiğimi sandım.Worm ws. derken lwl alıyordum item yok tabi cok eziq itemlerim vardı =) Lycanlardan korkardım.(Cok detaya inmiyorum , bayılmayın )Arkadaş heallerdi 5 dk da keserdik. Kimsenin hileden hurdadan haberi yoktu.2005 yılı başları gibi 40 lwl oldum.Azbucuk quest itemlerle surunduk.45 olduk direk eslanta gittik. ( O zamanlar yaratıkların HP si azdı item yok ws. yok ). Troll , dread mare cok cazibeliydi.Fire drake oncesi grafikler sounku ama bizim icin superdi.+8 item gorunce yakılaştırırdık mouseyi.Kimsede + yokru rebirth yoktu.Bi sabah uyandık baktık fire drake. Neyse devam ettik. O zamanlar Koboldlara giderken 2-3 Skeleton Knight olurdu.Olmemek icin koşardık hemde nasıl.Anvilde iteme dua ederdik.Cok anılarımız oldu.Bu arada Ares te başladım sadece o server vardı. BlooD diye bir clan kurulmuştu. İlk clanlardandı.Kurucusu Cok sempatik bir arkadaş ' Deivid ' (Bu arada Allah rahmet eylesin kazada olmuş). Neyse pelerin geldi hava filan var derken +8 ler coğaldı.Dupe patladı.gercekten cok uzuluyorduk. Charlar değiştirdik 80 ler yaptık. Ve şuan .. Yıllar once Lwl atlarken kalbimin carptığı oyundan hicbir eser yok.Eskiler bilir.Şimdi 5 ay oynuyanlar bile tavan yapmış.. O zaman bu oyun ayrıydı.Guzeldi.. Rebirth ws. sıkıldık artık.Bizdede o itemler var ama zewk yok. Neymiş ardreammış.59 olan koşuyor. Daha fazla sıkmıyım sizi.Ama eskiler bilir o zamanlar ayrıtdı kimse kimseyi kandırmazdı.Kardeşlik vardı.Gb ler droptu.. O zaman okuldan zevkle cıkar gozumuzu Knight diyerek acardık. Şimdi aklımıza bile gelmiyor..