Bir Knight Online Masalı Knight Online Başlamam
Knight Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Bir Knight Online Masalı Knight Online Başlamam
-
02-10-2019, 20:11:06Bu hikaye yi anlattığım zaman yuh hadi be yalan be o kadar da olurmu ? Daha da ilerisi Kufurlere baş vurabilirsiniz ama lutfen ailemi karıştırmayalım Evet Hikaye ye başlayalım Yanlış Hatırlamıyorsam 7-8 yıl onceydi GTA III oynarken bir oyun yuzunden kayıt olduğum siteden bir e-mail K2Network Diye bi şirket bana oyun oneriyor KNİGHT ONLİNE Tabi ozaman ingilizce nerde dedimki bakalım bi sozlukten bir baktıkki şovelye cevrim ici anlamına geliyor bakarken empire adını gorduk onada baktık Krallık Daha da hoşumuza gitti Baktık Baya bi kafamıza oturdu sonra oyunu indirdik yukledik felan uyelik aldık girdik bi canavar yeşil bişi bağırıyor kulaklıklar sonuna kadar acık olunca korktuk cafede tabi girdik boyle ceşit ceşit adamlar magichan wariror rogue priest yazıyor 4 kişiydik hepimiz farklı şeyler olduk ozaman tabi tek server var ARES oyuna girdik karlı bir ortamdayız etrafta 3 - 5 kişi dolaşıyor felan oraya buraya tıklıyoruz sonra ilerledik baya bi kapıdan bi cıktık oda ne solucanlar adları WORM [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/02/clip_image001.gif[/IMG]4 kişi ayrı ayrı kesiyoruz derken bir arkdaşmız party kurmayı buldu party le kesmeye başladık sonra başkalarıyla birlikte 2 party world bulcan kesiyoruz [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/02/clip_image002.gif[/IMG]level ler tabi artıyor stat pointleri veriyorz gucleniryororuz derken ben oyundaki ilk crystal seti doşeyen mage oldum +1 di ama herkez pm yazıyordu nasıl nerden vb. superdi oyunda 45 lvl olup infernocu olmuştum tabi ozaman 45 nedemek ti şimdinin 83 hatta gm olmaktı gunler geciyor eve internet getitrmeye calışıyordum ve olduda artık tamamen bağımlı olmuştum aradan 3 sene gecti 64 lwl olmuştum itemler doşenmiş master acılmıştı arklarımda aynı şekilde artık superdik Ama bu sırada dieze gecmiştik Turkler Coğalmaya başlamıştı Bir Clan Vardı Adı MyNameİs'ti clana girmiştik pelerinimiz arkamızda suzulurken o kadar havalıydıkki daha sonra Knightın EFSANE olmuş clanın BLOOD a gecmişti herkez yeni toylar bilmez ama eskiler cok iyi bilir BLOOD dendi zaman korkulurdu ilk novatown yapanlar bizlerdik Gunler Ayları Aylar Yılları derken Bizde tabi buyuduk ve oyun stress yapmaya başladı bizde siqara ve alkol başladı dersler ise olmuştu tamamen okuldan kacıp nete netten gelip pc başına ve İyice Curumeye başlamıştık.... Devamı Gelicek Tabiki artık Palazlanmıştık İyice ustaydık ama farkında olmadan elimizin tersiyle herşeyi itiyormuşuz. Ben Usko da Fire Drake Cağı acılıca bıraktım Private Serverlara Gectim Ares Teki şarık 78 olmuştu ve arkım devam ettirdi şimdi ise gm neyse tabi private ler cok eskiydi şimdi oynadığınızdan cok cok fenaydı ama eski uyeler bilir burda frmtr de kardeş gibiydik pvp bolumunde cunku hepimiz şimdi sizin oynadığınız pvp leri bu hale aldırmaya calışıyorduk aramız da kimler yoktugu blackfukka dr knigt ali matrix1536 excilibur daha kimler ve TBL lar la oynuyorduk bi andan bug ları kullanarak hile yapmayı bir yandan ise DB(data base) yazarak hileleri kapatmayı pelerin getirmeyi ve daha cok şey ancak tabi bu kolay olmuyordu Japko Usko gibi yerlerde calışanlarla ingilizce konuşup kod almak yada araştırma yapıyıp italyan ispanyol amerikan ingiliz gibi yabancı sitelerden kod bulup deniyorduk kafamızdan atarakta denk getiriyorduk tabi bu sırada sigara alkol gibi kotu şeylerin haddi hesabı yoktu... Ama Şimdi sizin yaptığınız gibi oynayıp gecmiyorduk biz işin sırlarını cozup işi daha guzel yapmaya ilgi cekici hale getirmiştik şimdi siz pvp oynuyorsunuz pk yapıp cıkıyorsunuz bu kadar ama biz aile gibiydik yardım ederek sizin oynadığınız hala aldırdık ama emin olun pişmanmısın diyin evet pişmanım hemde cok cunku kendimi mahvettim guzel bir okula gidemedim ailemin guvenini sarstım cocukluğumu yaşayamadım ve sonunda pofladım size tek bir onerim var şu illeti bırakın bırakmassanızda oyun icin oynayın gercek para verip pre ler almak gb almak la bi zevki olmaz hep cebinize zaraR LUTFEN ! __________________