Merhaba Arkadaşlar NeverMore Clanı Alım Şartları...
Knight Online0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Merhaba Arkadaşlar NeverMore Clanı Alım Şartları...
-
02-10-2019, 20:09:44Oncelikle kısaca kendimden bahsetmek istiyorum... İsmim Buğra 26 Yaşındayım ve yaklaşık 8-9 Yıldır K2 Oynamaktayım. Knight Online Hayatım Xigenonda NeverMore Clanında Unnecesary İsimli Priest'im İle Başladı... Haznedar Şamata Cafe Ve Mod Cafe'de Oynadım. Eskilerden Olanlar Var İse Darcy,Ladree,Untouchaples,k0pk0p,Kirk4hmet, ErzincanTr Bilirler. Hepsini Tanırım Bir Coğu Abilerimdir... Ben Son 2-3 Yıldır Sağlam Databaseye Sahip Olan Myko Server'larda Oynamaktaydım. OldSchollko Olsun OldStyle Olsun... Oyundan Zevk Alarak Oynarım Hep Clanımla (Dostlarımla) En iyisini Başarmak İcin Uğraşırız. Zaten Bu Oyunun Kuralıda Budur... Ben Oyunu Kuralına gore oynıyanlardanımdır. Yerı Gelır Cok Hırslanırım Yerı gelır Cok sakınlesırım. Ama bu oyundakı en oncelıgım sızlerle ıyı anlasmak ve dost edınme dısında Clanımızı 1. sıraya yukseltmek ve Server'da İlk'leri başarabilmektir... 1. felsefem budur oyun ıcın. Eğer Bir amac koyabılıyorsak kendımıze ne mutlu bıze... Clana Alım Şartlarına gelınce: Ben Cok Insan Tanıdım Satan'da gordum İtem ıcın Aglayanda Gordum.. Arkadandan ıs cevıren Insanda gordum.. Insanlara cabuk guvenebılen bırı degılımdır o bakımdan zor bır ınsan oldugumu soyler cogu dostum. Kesınlıkle ve kesınlıkle Csw,Lunar War,İsiloon, Felenkor Ve Yeri geldiginde Clan pk partilerinde komut verebilcek Profosyenel Player Arıyorum. Yası Ufak Olmus Buyuk Olmus Fark etmez Onemlı Olan ınsanın karakteridir. 24 yasında adamlar 18 yasında cocuk kadar bıle olamıyor malesef gunumuzde. Onun Icın Elımden Geldıgınce Yas Sınırlaması Koymadım Fakat Maddı Manevı Bıreysel Ozgurlugu Olan ınsanlara Oncelık Tanıcagım Olayın bır gercegıdır. Bana Ulaşmak İstiyorsanız: [email protected] Vent8.gameservers.com ( 4665 ) Veya 0532-680-51-79 Numaralı Telefona Kendınızı Tanıtarak Mesaj Bırakabılırsınız.. Hepınıze Gonulden Tesekkur Edıyorum... Oyuna Katılacak Dıger Clan'ların Basarılarını Can'ı Gonulden İstiyorum. __________________