Selamun Aleykum. Oncelikle bu fikirde bir konu acıldımı daha once bilmiyorum.Acıldıysa kirlilik icin ozur dilerim.Konuyu bir arkadaşımın isteği uzerine acıyorum.Frm ve benzeri siteler kullanmadığı icin. Evet arkadaşlar bir onerimiz olacak.Sanırım 3 server ile başlayacak euko.İsimlerini bilmiyorum ama ust sıradan başlayarak 1.-2.-3. server olarak isimlendireceğim.Bilindiği uzere bir kısım knight online oyuncusu euko silientine geciyor.Sayı uskodakinden cok daha az.İlerleyen zamanlarda oyuncu sayısı biraz daha duşecektir.Biz 3-4 yıldır kosp ile kasmaya yada hile hurdaya alıştığımız icin zor gelebilir.Ve bu yuzden bir kısım oyuncu da bırakacaktır.Şimdi arkadaşımın onerisi şu yondedir.Sonucta CZ base ve andream severlerimiz var.(Andream olacakmı bilgim yok)Başlangıcta yeterli sayı olmayacağından 3 server a bolunduğunde bu sayı biraz daha duşecektir. Cz oynamak isteyen arkadaşlarımız 1. server da Base oynamak isteyen arkadaşlarımız 2. server da Eğer varsa andream oynamak isteyen arkadaşlarımız 3. server da uyelik acıp devam ederlerse hem yeterli sayıyı bulmuş olur ve yukarıda ozetlediğimiz olumsuzlukları bir nebzede onlemiş oluruz.Tabiki diğer serverlarda olması gerekiyor fakat yeterli oyuncu kitlesi kazanana kadar ki gecen sure icerisinde en azından sıkıntı cekmez ve istediğimiz pvp zevkini yaşamış oluruz.Base oynayan kişiler basede az oyuncu olduğu icin veyahutta cz oynayan kişiler cz yeterli sayı olmadığı icin euko yu bırakmak isteyeceklerdir.Bu yuzden de daha yeni bir oyunun oyuncu kazanması daha zor bir hal alacaktır.Oyun bu haldeyken daha yeni başlarken bize gore bu yonde uyelik acar ve server lara yayılırsak daha cok zevk alacağımıza inanıyorum. Tabiki bu goruşe katılan katılmayanlarınız olacaklardır.İsteyen istediği server da oynayabilir.Biz buna koşul getirmiyoruz.Sadece bir oneri olarak sizlere sunmam rica edildi.Bu konuda yanlış bir anlamaya yol acılmasın lutfen.Arkadaşım cz oynayacağını belirtti ve 1. serverda başlayacağınıda belirtmemi istedi.Karar size kalmış hepinize daha zevkli bir knight online dileyerek konuşmamı bitiriyorum. __________________