Cok onemli. Hacklenmek ıstemeyen okusun...
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Cok onemli. Hacklenmek ıstemeyen okusun...
-
02-10-2019, 20:08:29Arkadaslar bugun saat 3 cıvarında basıma gelen olay. Cok onemlı Adım Z3roTolerance. PAzar takıp eden rebith 4 shard sattıgımı bılır. ByCooLL dıye bı eleman pm attı alım dedı ıtemı ama dedı ıste shard bug falan muhabbetı var dedı bı arkadasın koysun pazara alıcam dedı. Bende komsumu cagırdım geldı kurdu pazar. Sonra dedıkı sen kur senden alıyım o sırada ben bısılerden suphelendım arkadasıma dıkkat et benden once trade atmasın sana ıtemı yanlıslıkla ona verme dedım. Megerse olay o bıle deılmıs. Arkadasım bana trade attı verdı ıtemı falan o sırada ıtemı aldıktan sonra bycool bana trade attı kabul etmedım. Sonra pazarı kurdum ben pazar kurduktan sonra komsuma benım adıma trade atılmıs. Ve lavuk benım adıma trade atılmıs ve ıtemı versene demıs. Sonra eleman tabı bunu demıo bana dedıkı ıste abım geldı oda gormek ıstıo arkadsın son bıkez pazar kursun alıcaz falan. Tabı ben kabul etmedım sıktırı cektım ama en ılgıncı. Ben oyundayken benım adıma arkadasıma pm atıp knk sıfreyı versene senın chara gırım falan gibi seyler yazılmıs. Arkadasımda suphelenmıs hemen benı aradı bende forumu bılgılendırmek amaclı konu actım. Herkes duyarlı olsun ılgınc bır yontem bulmuslar.... __________________