Knight Online Nereye Doğru Gidiyor?
Knight Online0 Mesaj
●46 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Knight Online Nereye Doğru Gidiyor?
-
02-10-2019, 20:04:18Malumunuz Nttgame yonetiminin beceriksizliği, ilgisizliği, riyakarlığı ve ustune pus fiyatlarında hicbir indirime gitmemeleri uzerine pus almamaya karar verdim. Ustelik dort bilgisayarımda hornet ve cardinal farmı yaparken bıraktım. Yani kazancım bayağı iyiydi. Bir sure sonra sermayenin oyuncular arasında değilde yurtdışına aktığından iyice emin olunca uskoyu tamamen bıraktım. Kore sunucusunda oynamaya başladım. Bir yıl kadar vpn olmadan oynadım yayın yaptım. Bu sure zarfında bircok kişiye uyelik alması konusunda ucretli hizmet verdim. Fakat bir sure sonra oyuna girdiğimde xincode "Bulunduğunuz bolgeye hizmet verilmemektedir" uyarısı vererek oyundan atmaya başladı. Oyuna Turkiyeden vpnsiz girişleri engellediler. Şaka gibi bir durumla karşı karşıyaydık. Taiwanko acıldı www.digeam.com uzerinden hizmet veren oyun ilk başlarda her ulustan oyuncuların oynayabilecegini soylesede Turk oyuncularına ban atmaya başladılar. Şuan siteye kayıt olunup SMS onayı yaptığınızda sizi tekrar kayıt bolumune yonlendirip kayıt olmanıza izin vermiyor. Oyuncunun buyuk bir kısmı pvp (korsan) sunuculara kaymış durumda. Aslında pvp konusu oldukca komik. Oyunu yayınlama lisansı olmayan kişiler, yayın hakkı olan resmi firma Nttgame'den daha iyi ve bugsuz bir şekilde yayınlayabiliyor. Oyunun reklam bolumu video yayıncılarından oluşmakta aslında. Fakat bir yayıncı olarak uskoda bir sure sonra pk dışında farm dışında video cekecek icerik kalmıyor. Yonetimden dolayı yeni başlayan oyuncu olmadığı icin icerik uretemeyip koreliyorsunuz. Bende bu yuzden korekoyu sectim. Cunku gideceğim bir pvpde video yayını yapamayacaktım. Koreko lisanslı olduğu icin telif yemedim. Guzelde geri donuşler aldım. Ama onunda ustte belirttiğim uzere vpnsiz giriş yapılmasını engelleyerek icine ettiler. Oyuncular "Nttgame karşıtları ve Nttgame yandaşları." olarak ikiye ayrılmış durumda. Mgame'in sahip olduğu bu oyunun eski oyuncusunu geri toplamak adına mevcut yayıncı ekibi lav edip yeni bir ekip ile bu işi devam ettirmesi gerekiyor. Yeni kurulan ekibin icerisinde kesinlikle Turk bulunmaması gerekiyor. Cunku milliyet olarak herzaman Cem Yılmaz'ın da dediği gibi iş ve kıyak konusunda kendi yakınlarımıza "taytını giy gel baba" yapmayı sevdiğimizden adil olamıyoruz. Oyunculari kişisel olarak tanımayan kişiler olursa adil olunacağı bariz ortada. Pus fiyatları konusuna gelince oynanabilir harcama yapılabilir durumda olması gerekiyor. İllegal konusunda ise bireyselde olsa parti halinde olsada zindan sisteminin kaldırılması ve illegal program kullanan kişilerin direk suresiz olarak hesap kapatılması gerekiyor. Eğer bunlara onlem alınmazsa bir sure sonra pus aldırmaya yonelik yurutulen politika curuyup surekli insanlar bırakmaya devam edecek... __________________