knightta yeni bir bug bu bugla gelen 6 milyar
Knight Online0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- knightta yeni bir bug bu bugla gelen 6 milyar
-
02-10-2019, 20:03:36beyler herkesın derdı oyunda para ve bu formu baya zamandır takıp edıyorum ama başka derdı olan yok hep hack hep hack beyler adam akıllı kasmak isteyenler bunu dıkkate almasın ve admınlere seslenıyorum sizlerin onunde soyluyorum bu bugla paranızi tavana vuracak ama bazı olasılıkları goz almanız lazım ve bunları ben size kabul edersenız anlatacağım. ve admınlerın onunde soyluyorum okusunlar banlananlar mesulıyet kabul etmem ben yaptım tamı tamına ve 6 mılyar kastım 1 haftada ama. dediğim gibi banlanma olasılıgı var yanı %50 banlarınırsınız haberınız olsun ben yaptım bir kac kere 2 kral banlandı ama en sonunda başardım ve işde meyvesi 8 mılyar toplamda coins var isteyene anlatırım kabul edersenız devam ederım ben cok kişiye anlattım bazıları başarmış bazıları banlanmış ama anlattıklarım hep tanıdıklarımdı.! bunu ilk defa bir formda verıyorum ve admınlerın yanı moderatorlerın onunde soyluyorum her hangı bir trojan veya program yollamıyorum sadece nasıl yapcanıza dair bir acıklama yapıyorum ve şu anda o acıklamayı bir notpad e yazıyorum onları yollıcam kabul eden buyrun beyler yolunuz acık olsun gazamız mubarek olsun herkez ...............dediğin gibi olacaklardan sorumlu değilim sadece her şey size bağlı ... mail : [email protected] rap.... heyecan dorukta ve damarlarınızda hissedeceksınız..... __________________