Boss Nasıl Kesilir?
Knight Online0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Boss Nasıl Kesilir?
-
02-10-2019, 19:56:50Arkadaslar boss kemek lvl kasarken worm , dts , ash kesmek gibi birşey değildir. Bunun Bir Yolu Yontemi vardır. Ben Elimden Geldiğince bunu size anlatacağım umarım yardımı dokunur. 1. olarak Genelde herkezin kafasında boss cıktıgı zaman birr warrior bir priest gelir.Tamam Mantık olarak doğrudur ama eksiktir. eğer bir boss kesilecekse en sağlam party bicimi 1priest 1 warrior 1 rogue 1 mage olarak tam bir 4ludur bu benim fikrim yani tecrube olarakda soyleyebilirim. nedeni ise ; 1.) Ben Nezaman Sağlam bir boss yakalasam Ve ilk biz kesmeye gitsek kesin ks yapan bir grup gelir. Bunun icin Yani sizin kutuyu acabilmeniz icin kesinlikle yanınızda bir rogue olması gerekir %10 Ve %5 vuruşları icin. 2.) Tamam Rogue'u Priest heal basacak tamam Warrior bossun altına gircek oda tamam Mage Ne alaka Derseniz oda Rogue lar %10 %5 demageleri vurdugunda Boss a yuksek bir demage yedirirler buda boss un bazen saniyelikte olsa rogue a donmesine neden olabilir. Ve warrior gibi defans ı ve healeri olmadıgından dolayı yatabilir. olur warriorda yatabilir onları tp etmek icin bir mage kesinlikle lasımdır bu benm fikrim mage e katılmayabilirsiniz ama rogue bir boss kesiminde kesinlikle lasımdır. Umarım Yardımcı Olabilmişimdir. Sevgilerimle. __________________