Arkadaşlar; Hergun nerdeyde MSN/Messanger adresimi 20-25 kişi ekliyor. Bende şaşırıyorum neden beni ekliyorlar diye. Ama ekliyenlerin coğuda ya item istiyor,ya edit char yapsana bana diyor. Bende bunu duyunca şaşırdım. Arkadaşlar Forum'da bazı soylentiler bulunmaktaymış. Bugun yaklaşık 15 kişi sen GM mişsin.Oyle diyorlar. Mahina senin charınmış. :BigBird:'ude sen hacklemişsin şu an senin elindeymiş. :Stuner:'in charını sen geri vermişsin. 20 YTL'ye 65 lvledit char yapmışsın herkese. Abi nolursun bize item ver nolursun bana edit char yap diye bir cok mesaj alıyorum. Bunun uzerine hala milletimizin akıllanmadığını gordum. Ben evet ben GM yim diyip,bu arkadaşların charlarını calabilirdim. Ama boyle bir yanlış anlamadan faydalanmaya kalkmadım. Ve sizi burdan tekrar uyarmak istiyorum arkadaşlar; Untouchable1 hocamın her zaman soylediği gibi GM'lerin sizin ID veya password unuza ihtiyacları yoktur.Ve hicbir GM sizi MSN e ekliyip yada kabul edip sizle muhabbete girmez.Lutfen artık daha dikkatli olalım arkadaşlar... Saygılar... __________________