King Nasıl Secilir Oy Nasıl Verilir Hangi Serverda Hangi Aday Turk!!!
Knight Online0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- King Nasıl Secilir Oy Nasıl Verilir Hangi Serverda Hangi Aday Turk!!!
-
02-10-2019, 19:54:33diger serverlarda secim bitmediyse turk adaylar bu baslık altında oy isteyebilirler arkadaslar bence oy istemek yanlıs diil eger tanıyan bilen varsa sizi turk oldugunuz icin oy versin her serverda bi turk king olmalı bence cunk ispanyollar ve perulular bizden daha berbat insanlar adamların macro hack yapmadıgı hic bi b.ok yok bize suc atıorlar ama onlardaha berbatlar bizdenneyse bunu gecelim asıl amacım oy istemek kusura bakmayın KİNG NASIL SECİLİR... King ayda bir 1 kac gun aday olmaları beklenir sitenin ilk sıradaki knihgt olan ların clan ların icinden secilerek aday olmaları istenir clan liderleri sadece tabiki ve oylama bi kac gun sonra baslar ve bi kac gun surer bu surede oylar atılır oy nasıl atılır asagıda yazdım king secildiginde bu king 1 ay boyunca karus lara liderlik yapar istedigi an herkese aynı anda notice yazabilir havayı istedigi zaman degistirebilir yagmur kar acık hava vs. vs. onun dısında vergileri yukseltip dusurebilir exp. rateleri yukseltip dusurebilir en fazla %50 oranında tabiki %100 yukseltemez ama istedigi an yapabilir ve belli bi sure oyle kalır bildigim kadarıyla neyse baska diceklerim asagıya devam ediim OY NASIL VERİLİR...... oy nasıl veriilior once lufersona yani breth e geciorsunuz.. orda inn hosstesin biraz daha ilerisinde en arkada Raina LORD un yanında 318 / 1776 koordinatlarında Roben (Election Committe ) diye bir NPC var oraya gidiorsunuz ilk once 2 nci secenek yani Election for a king i tıklıorsunuz gelen pencerede 4 ncu secenek yani Electionu tıklıorsunuz adayların isimleri gelior istediginiz ismin yanındaki kutucugu tıklayıp alttaki vote ye basıyorsunuz sonra cıkan secenekde ok u secip bitiriyorsunuz her charı nbir secim hakkı vardır 20 LVL altı oy kullanamaz CYPHER DAKİ ADAYLAR Toplam 7 kişi aday oldu Wolf - exeCuter - Hannibal - Go - Faickixd - Unidentified - ve ben yani CaneR Clanımın ismi Friends nickim CaneR valla arkadaslar cypher da bi tek ben varım turk olarak gordugum kadarıyla su an cypher da 7 kişi aday durumda adayların arasında 2-3 ispanyol var ben varım tek turk olarak digerlerini nereli bilmiom perulu falan sanırım bana oy verirseniz sevinirim vermesseniz de canınız saolsun executer ispanyol wolf ispanyol hannibal perulu go ispanyol faixcikd ispanyol unidentified sanırım ispanyol yada perulu pek tanımıorum onu hic gormedim desem yeri var bende turkum bilmem baska turk olan varmı o saydıklarımın icinden eger varsa ona da verebilirsiniz oyunuzu illa bana verin demiorum simdiden verenler icin tesekkurler diorum ... __________________