cok yoğun istek uzerine haber bulteni 2yi cıkardım :d
Knight Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- cok yoğun istek uzerine haber bulteni 2yi cıkardım :d
-
02-10-2019, 19:53:07% 100 kendim yaptım alıntı değildir belki 1. si kadar guzel değil ama belirli bir sureden sonra turetilmesi zor oluyo resimli yapcamtım ama zamanım dar olduğu icin yazıyla yetindim resimli olsa cok guzel olurdu ama resimli de deniyeceğim HABERLER 2 --- Lufersonla dodo camp arası gene travestilerle doluydu.İsteyenlerden 100m karşılığı 1 saat anlaşıldığı oğrenildi.guard bolgeyi guvenlik altına alması icin gittiğinde aıds li olarak geri geldi. 2 civciv sahibi olan guard eşinin abisi tarafından raptorlanarak olduruldu--- ---unlu 000000 ile fpdevil dodo bardan cıkışında el ele yakalandı kameraları goren f9devil hic cekinmeden birbirimizi seviyorz ve evleneceğ,z acıklamasını yaptı.ayrı ırkta yapılan evliliğe karşı cıkan aileler arasında kotu savaşlar oldu ve ayrıca aralardında gay soylentileri cıktı--- ---lefersonda toplanan islam ordusu yılbaşı ile bayramın aynı gune dek gelmesi inek yerine ağac kesilmesinden dolayı devletten izinsiz cıktığı protestoda guardlar tarafından 15 kişi goz altına alındı goz altına alınanlardan 5 kişinin koxp tan sabıkalı olduğu ortaya cıktı--- ---bir magenin warrioru arkadaşlık adına kandırıp goleme cekmesi sonucu warrior tum mudahalelere karşı kurtarılamadı chitn arasında sıkışan warrior halktan yardım geldi ama başarılamadı warriorun yakınları mageye ağır taminat davası actı--- ---guines rekorlar kitabına girmeye calışan bir priest elindeki iron imapckt basmak icin uzerindeki butun itemleri yakarak +20 ye basmıştır.eskidende rekorlar kitabında ismi olan priest şu an eslantta fakirlikten dilenmekte olmasına rağmen ironuyla mutlu olduğunu soyledi soylenenlere gore 17k istediği oğrenildi eslanta girmek icin :d --- ---aldığımız haberlere gore hızını alamayan bir asas warriorla carpıştı carpışma sonucu 2 tarafta shellerinden onemli hasarlar meyadana geldi.şahitlere gore asasın batterfield kurallarına uymadığı koxp kullanmasından dolayı ağır cezayla admin tarafından cezalandırıldı--- __________________