Knight Online'da İyi Veya Kotu Playerlik Diye Birşey Yoktur
Knight Online0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Knight Online'da İyi Veya Kotu Playerlik Diye Birşey Yoktur
-
02-10-2019, 19:24:17Herkese selamlar. Ws atarken kazanmanın bağlı olduğu bircok etken var. Tabii yazacağım bu etkenlerin yuzdeleri size gore farklı olabilir. Bence bir ws'ye etki eden etkenler ve yuzdeleri şunlardır: 1) İtem %50 2) Skilleri tam zamanında kullanmak %20 (Ne zaman critical ne zaman spike ne zaman Beast Hidding atacağını bilmelisin. Ya da ne zaman Scream ne zaman Bleeding atacağını bilmelisin.) 3) Pot, skill uyarlaması %10 (Potu erken ya da gec basmak kaybetmenize neden olabilir.) 4) Skill failed vermemesi %10 5) Karşıdaki charın defense ozelliklerinde senin damage etkilerine gore anti-defans bulunmaması %10 ( Yani asas damageleri icin dd'ler ya da kalkanlardaki axe, spear.. vs anti-defansları, resistler.) 2. ve 3. madde hepimizin bahsettiği playerlikten ibaret; 4. ve 5. maddeler ise şansa bağlı etkenlerdir. İlk madde ise acıkca bellidir. Bu yuzden bana gore bir ws'yi kazanmak demek: %50 item, %30 playerlik, %20 şans demektir. Yani "Usko'da gelmiş gecmiş en iyi playerler!!" diye bahsettiğimiz kişilere baktığımızda itemleri en ust seviyede olduğunu goruyoruz. Bu yuzden aslında "Usko'da gelmiş gecmiş en iyi playerler!!" diye birşey yoktur. Playerlik sadece pvplerde anlaşılmaktadır. Şans unsuruda olduğu icin aslında hicbir zaman bir kimsenin playerliği ne kadar iyidir bilemeyiz ama yaklaşık olarak ifade edebiliriz. Bir 0000000, F9DeviL veya Ordeall'ı pvp serverlarda oynatsak ne derece başarılı olabilir ki? 0000000'nun zaten oynadığı zamanda diğer oyunculara gore itemlerinin daha iyi olduğunu biliyoruz. Neyse.. Biz bu oyunun tadını almaya, guzel ve legal ortamlar kurmaya bakalım Gerci bir senedir oynamıyorum ama; umarım şimdiki oyun ici duzenlemeler gelecek seneye daha iyi olursa bende başlayacağım. İşin gucun yok bununla mı uğraştınız diyenleriniz olabilir. Can Sıkıntısından birşeyler ararken aklıma boyle birşey geldi ve paylaştım. Bilmiyorum siz bana hak veriyor musunuz? İyi forumlar. __________________