Yeni bir dolandırıcı var dikkatli olun
Knight Online0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Yeni bir dolandırıcı var dikkatli olun
-
02-10-2019, 19:23:42'' ReSorme83 '' Nickli kullanıcı butun serverlarda 83 lwl %10 car sattıgını soyluyor.Kendisini cok uyanık zannediyor ancak profiline girerek milleti kandırmaya calısan saf oldugunu ve profilini gizlemeyi unuttugunu anlamamış olsa gerek Bakınız ben Helios Server playerı bir oyuncuyum.Bu şahıs her dakika veya belirli saatlerde Msn adresi değiştirip yeni konular acıyor.Farklı nicklerden aynı konulardan acıyor.Kendim mage satın almak icin car aradığımdan nicklere cok dikkatli bakıyorum.Bu şahıs msn den de bayagı yuksek miktar para istiyor ve arası oldugunu soyluyor.Msn den dosya felan atıyor kabul etmeyin sakın virus felan olabilir Butun Konulardak Mesajı da şu , '' 83lvl % 10 Mage satıyorum konu başlığınada yazdığım gibi. Karakter Full İtemli Şekilde Satılacakdır Bir kac ilde yuz yuze satış olabilir. İtemler Ayrı Ayrıda Satılabilir.+7Krowaz Set /Dual Fr/ dual Lkp / +2Ep/Glass belt/ +7 Flutol Mevcuttur. Np'si 420k'dır.Daha once ne hack nede ban yememiştir Charın 2. Sahibiyimdir. Ciddi Alıcılar Veya Aklnda Soru işareti kalan arkadaşlar bana msnden ulaşabilirler. Msn: [email protected] '' Linkler Mod. tarafından silinmiştir. http://www.frmtr.com/carnac-k/467806...l#post43512594 Bir tane linki kitli olarak bırakmış ve konuya eklememi rica etti mod. Dikkatli olun ark lar. Arkadaşlar kopyala kopyala bitiremedim cakal herif farklı Server'larda aynı car bilgilerini yazıp milleti dolandırmaya calışıyor. __________________