Ben bu oyuna başladığımda oyun k2 deydi. Gayet de guzeldi koxp nedir onu bile bilmezdim. İtemler duşuktu 61 levelde +70 charla pk atılabiliniyordu. Oyun ne zaman gamefirst'e gecti itemler yukselmeye başladı. Ortaya +9,+10 itemler cıkmaya başladı. Koxp yaygınlaştı. Herşey berbat bir hale geldi. Bazen yorumları falan okuyorum herkes k2 ye yukleniyor o zaman cocuktum belki işin ince detaylarını anlamıyor olabilir ama bu oyunu gamerfirst mahvetti. Ntt game bence iyi niyetli bazı calışmalar yapıyor. Bugun candy stafların kaldırılması bile bence guzel birşey. En azından bir başlangıc ve artık cz de basede adream da tren carların bu kadar etkin olacaklarını duşunmuyorum. Bir zamanlar herkes hatırlar okcular vardı oyunun anasını ağlatıyordu. Bir değişiklik yaptılar okcu skill damagelerini duşurduler bir etkinlikleri kalmamıştı. Bence yine aynı durum yaşanacak ama bu care değil bu trenlerin banlanması lazım. Ustelik kimisi gostermelik bile dese haftada 100 e yakın user banlanıyor.(destan) Ayrıca koxp kullanan madencilerin bir coğu hapise duştu. Bence bunlar olumlu bir gelişme. __________________