Eski serverlardaki artist car satıcılarının elinde patlayacak galiba.Yani patlamadan ziyade , karakterin np sini bahane edip de ucuk fiyat teklif eden uyanık satıcılar artık fiyatı duşurmeye bakacak veya daha np sıfırlanmasını duymamış olan kişilere hemen iteleyip elerinden cıkartmaya bakacaklar. Şimdi bu olaya karşı cıkan insanları anlayamıyorum diyen arkadaşlar ustteki yazdıklarımı duşunsunler.Cıkarcılar dışında istemeyen var mı sizce ? Şoyle ki hepimiz olmasa da coğumuz eski serverlardan dizili carlarımızı sırf klasik , demode olmuş clanlardan sıkıldığımız ve yeteri kadar oyuncu olmadığı icin carlarımızı bozup yeni serverlara gectik. O serverlarda np lerimiz de gitti.Peki sorun bu mu ? Np icin mi oynuyoruz biz bu oyunu ? Zevkine oynamıyor muyuz ? Np 'yi tekrar kasarsın.Duşun ki sunucularda 20 milyon np li carlar da olmayacak. Sunucular birleşirse serverlar biraz daha kalabalık olur.Pk ve Pazar alanları eskiye gore daha canlı olur ama np ler ucuk olduğundan bu birleşme verimli olmaz. Daha da kotusu serverlarda np lerin ucuk oluşu yeni başlayanlara da zorluk cıkartıyor.Bence yeni oyunculara da şans tanınmalı. Oyunda bir suru kişi yıllarca cafeci carlara gb , iron set vs. vererek milyonlarca np transferi yaparak clanlarını ilk sıraya taşıdılar. Adamlar bir soz vermişler.O kadar da yuzsuz olacaklarını duşunmuyorum.Bundan npt 'ye taviz vermeyeceklerde np ler neden sıfırlanmasın ki ? Bakıyorsunuz bugun resmi forumda birkac clancı beyefendi konu acmış : Eeee neymiş efendim clanda aylarca hakkıyla np kasmışlar ? E o kadar Pk yapan adam hakkıyla kasmadı mı ? Sadece sizin clanınızın np si mi sıfırlanacak sanki ? Tiplere , triplere bakın ya. Sanki millet np icin oynamış bu oyunu.Mezara mı gotureceksiniz o np yi ? Zaten clana bağışlıyorsunz hepsini ? Ula dune kadar 3 gunluk beta sunucular acıldığında ; beta olduğunu bile bile , kapanacağını bile bile deli gibi Pk atmadınız mı ? O zamanlar np icin mi oynadınız ? Zevk icin oynamadınız mı ? Şimdi ne artistlik yapıp duygu somurusu yapıyorsunuz Npt ciler ? Np sıfırlanmasını istemeyenler ya Np li carları itelemek isteyenlr ya da nptcilerdir bu kadar basit. Zaten +3 +10 itemlerle oynuyorsunuz.Her turlu kasarsınız o np yi. __________________