Her karekterin kendine gore bi tripi var(10 yıllık deneyimim) :)
Knight Online0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Her karekterin kendine gore bi tripi var(10 yıllık deneyimim) :)
-
02-10-2019, 19:14:54Merhaba arkadaşlar haksızsam haksızsın diyin Oncelikle priestlerle başlıcam;Bir priest herzaman iyi oynamalı ve iyi itemi olmalı orta itemli bile biryere kadar pk atar karşısına dişli bir rakip gelirse ilk hedef priest olucağı icin iyi itemi olması lazım ve iyi bir player.Peki iyi itemli iyi player priestin tribini duşunebiliyormusunuz?Ben kendimce ornek vereyim yıllarca priest oynadım iyi itemlerle ve gercekten iyi derecede oyunumla iyi clanlarda ve iyi ortamlarda takıldım ama bir priestin taşma noktası prtydeki adamların komut dinlememesi ve heal bolgesinden uzaklaşması ve en uyuz kısmımda adamları kesememesi nasıl sen adam kesince seviniyorsan bir priestte yatmadığı surece mutlu olur oyundan eğerki prty dekiler karşı prtyi kesemiyorsa ne yazıkki o priest tribini atar bağırır cağırır hatta genelde prtyden cıkar Mageler;Bildiğiniz uzere en cok trip atan charlardır her serverda 1-2 clan mage ve 2-3 prty tripli bol np li mageler vardır ebe mage sorarım sana o priest zamanında 10k yı kaldırmasa sen nababıleceksın?Zamanında manayı cekmese sen nababileceksin altı ustu 2 nova atıyorsun başka bir şey yaptığın yok ama serverların en kolay np kasan charı oldukları ıcın trıplerınden gecılmez genelde pm blok gezeler haksızmıyım Warriorlar;Warriorda priest gibi olmazsa olmazı iyi item adamlarda haklı kendince iyi bir warrıor dizmek 6 binliraya gıdıyor ve ıyı bır warrıor degılsen gercekten bos...Ama iyi itemli warriorsa o adamı kollukcasın healını kacırmıcaksın tp magesen zamanında cekıceksın adamı ve iyi bir warrior yatmamalı yatarsa sunu der 14k canım var 4bın def var haala yatıyom nasıl ıstır arkadaş dıyıp trip atarlar genelde Rogue;Gercekten tek oynayamadığım chardır onlar ap ayrı bir dunya zaten bağımsız ıstedıgını yaparlar en kotu 2-3 asas full sc full ıtemlıyseler cok rahat 1 saattte 2k np kasarlar bu zaten onların en buyuk trıpı prtye gelmezler savaşlarda solo takılırlar(ki haklılar ) apayrı bır dunya oldukları ıcın en buyuk trıp onlardadır Değer verip okuyan arkadaşlara teşekkur ederım... __________________