Nttgame adli patavatsız şirkete boyun eğe eğe o boynunuz bi kırılsada bizde rahatlasak derdiniz nela sizin birinizde kalkıp bi laf soyleyemez hale gelmiş ne yapmaya calışıyorsunuz lanet olası Tbl bıktırdı insanları bunalttı sesinizde cıkmıyor hoşunuzamı gidiyor anlamıyorumki ha kxp ha tbl fark yokki hepiniz cıldırmışsınız nttgameyide sizide bi binaya toplayıp alayınızı dayaktan gebertmek şart oldu.. Oyuna girdim sove sove cıktım ne rezil hale gelmiş oyle ya sizdeki sabır falan deil tamamen kolelik olmuş nttgame atmış sırtınıza semeri vura vur gidiyor alıştınız haliyleki gozlerinizden sadece yaş geliyor zorlanınca.. ses yok goruntu yok ama bir elime gecirirsem bu nttgame yi savunan adamı memleketine gore ayar verecem.. ozaman anlıcak ak ile karayı benim kimseyle derdim yok sadece şu aşşalık nttgame ye haddini bildirelim birleşelim eğer beni kendi başıma bırakırsanız nttgame denilen bi şirlet ortada kalmaz haliyle benide kotu yola itmiş olursunuz iş yeri basma dayak atma pardon zopalama yuzunden 1 ay icerde ayatabilirim ama insan gibide sopalamam dayaktan sucuk edene kadar terden gebertecem o gm leri o gaz maskeli decanfrost mudur ne zıkkımsa serkan var bide orda yonetici onun o suratını dağıtmadıkca bu tbl mbl bitmez.. pisliğin başı nttgame zaten.. oyunun ne sucu var.. __________________