by-no-game'den alış-satış yapanlar icin onemli bir uyarı
Knight Online0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- by-no-game'den alış-satış yapanlar icin onemli bir uyarı
-
02-10-2019, 19:13:45Arkadaşlar umarım bu anlatacaklarım fikrinizi degiştirir ve başka siteleri kullanırsınız. Ben bu malum siteyi surekli kullanan yaptığım alışverişte diğer sitelerin daha uygun olmasına karşın 3-5 hesabını yapmayan birisiydim. Gelelim yapılanlara 1.siteden ne zaman yuklu miktarlarda gb alsam ilk charla 21 gbyi alıp kasaya koyuyorum 2. 21gbyi alıp char değiştirirken satışı beklemeyip kalan gb satışlarını iptal ediyorlar. bunun sebebi kullanan arkadaşlar anlamışlardır ki sistemin uyguladığı gb miktarına gore indirimi iptal etmektir. daha sonrasında tabii gb nin fiyat artıyor indirminiz gidiyor ve size yardımcı olmuyorlar. 2.bunu işlerine geldiğinde muşteriye onem verdiklerini gostermesi icin anlatıyorum. Knight Online yonetiminin aldığı kararla +10/+21 item satışının aracı site uzerlerinden yapılması yasaklandığı zamanlarda ben +21 item satışı yapabilir miyim diye canlı destekten yazdıktan 5dk icinde beni kıbrıs bağlantılı telefonlarıyla arayıp siz bizim eski muşterimiz olduğunuz icin boyle bir şey yapacagız deyip ''komisyonlarını alıp'' satışı yaparak son derece muşteri memnuniyeti yuksek bir kurum goruntusu cizdiler. 3.bu bir arkadaşımın başına geldi ve an be an TeamSpeak uzerinden haberdardım. Arkadaşımın cok emin bir şekilde oynadığı serverda satılık olan bir itemi cok uygun bir fiyattan aldıktan sonra ''bakın cok emin ve eminiz linki bizde gorduk'' satıcı kişi yanlış serverdan satışı gercekleştirmiş diyerek geri cevirdiler.Bunun sebebini onlarında item ticaretinde olduklarına yoruyorum. ki 4. maddede bu duşuncelerimi cok net bir hale getiriyor. 4.yaklaşık 2 hafta once başımdan gecti ve sonrasında bir daha giriş yapmadım bu siteye. ''Oyun icerisinde'' konuştuğum bir kişiyle item satışı gercekleştirmek icin sitelerine item satışı actım ve daha sonra tekrar PM'den arkadaşa itemi koyduğumu acıkladım ve 10dk icerisinde itemi satın aldı ve hemen akabinde telefonuma By-No-Game 'den mesaj, e-mailime de mail geldi ''iteminiz satılmıştır'' diye. Fakat bunları dışarıda olduğum icin TeamViewer uerinden yapıyordum ve o gun cok fazla iş olduğundan bir turlu oyuna giremedim. Musait olduğum ilk fırsatta oyuna girdim ''Moonlight'' adlı itemimin kilidini actım yaklaşık 30tl lik sitelerinden cektigim cash ile ve siteye yazdım. site bana bir sure sonra alıcı kişi başka serverdan almış ondan dolayı iptal edildigini soyledi. benim kendi oyun karakterimden konuştuğum kişi başka serverdan almış dedi. Canlı destek bolumuyle konuşarak bunun yanlış olduğunu bana nasıl satışta haber verildiyse iptalde de haber vermek zorunda olduklarını yaklaşık 1.5 saat anlattım ve en son gelinen nokta sistemlerinde boyle bir satış dahi olmadığıydı. ben maillerin goruntulerini attım kendi sistemlerinin attığı, o halde dahi inandıramadım kendimi. masrafımın karşılanmasını talep ettim tabii ki olumsuz yanıt aldım. şimdi sizin aklınıza ne geliyor? benim aklıma anllattığım 3. ve 4. madde bir araya geldiğinde sattığım fiyat iyi bir fiyattı benim icin stoklarında bulunan urunu vermiş olabilirler mi? neden olmasın. hicbir şekilde yardımcı olmadılar.... Serverlara girip herkese 1er 2şer GB vermekle olmaz reklam yapmak. reklam yapılmasını istiyorlarsa bu hataları bu sorunları cozmeleri gerekirler eminim ki coğu kişinin başına geliyordur. fakat bunlar kimse tarafından duyulmadıkca işlerine devam ediyorlardır. bugun benim yaşadığımı herkes yaşayabilir yaşatabilirler ve kendilerine zarar verecek veya kar yapamayacakları hicbir sorunu duzeltmiyorlar. komisyonlu item satışını olduğunda telefonla arayan firma beni zarara ugrattıklarını soyledigimde 10dk arayla cevap verir oldu. Aklınızın bir koşesinde bulunsun istedim iyi forumlar.. __________________