Yeni Sunucularda Warrior Izdırabı
Knight Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Yeni Sunucularda Warrior Izdırabı
-
02-10-2019, 19:10:12Başlıkta da belirttiğim gibi yeni sunucularda warrior ızdırabı hayırlı olsun herkese! Dışarıdan eski bir oyuncu olarak gercekten bu kadar hızlı gelişmesine uzuldum olayların. Biz Olympia'ya başladığımızda baya ne item, ne 83 hic biri gelmeden uzun sure oynamıştık. 1 yıldan fazlaydı diye hatırlıyorum. (Duzeltme; ben gunluk mithril ve krowaz itemlerinin Olympia sunucusuna gelmesiyle alakalı sureyi, ayrıca level sınırı suresi de sanarak karıştırmışım. Zaten kesin konuşmadım. "hatırlıyorum" dedim. LÂkin aşağıdaki yazdıklarımın doğruluğunu deneyimleyerek gorduğum icin bu acıklamayı yapma gereği duydum.) 83 seviye sınırı geldiğine gore magelere artık elveda. İtemli tek bir warrriorun partilere kafa tutabileceği doneme girdiniz. Kendi deneyimlerimle konuşuyorum; yuruyerek uc alanı aynanda atabilen, hasar yemeyen, tek partiyle ırka kafa tutabilen warrior partilerin devri başlamış oluyor artık yeni sunucularda. Hele daha o gelişmemiş itemlerinizle domino taşları gibi dağılacak partiler... O zaman ne diyoruz artık; "TOR DUŞTU! VUR YEREE!" __________________