İyi geceler arkadaşlar oyun resetlendi. Bende bayadır duşunduğum soruyu sorayım sizlere; Yeni serverlardan birisinde, Ardream Glacier Mage oynuyorum. Hem TP hem atak ortaya karışık oynuyorum İtemlerim: +8 Oasis Staff +8 Crimson Set +2 Shio Tears dual Glass Belt Old Ep Old SSE İlerde EP'yi HP Cross yapmayı duşunuyorum. Kupe konusunda cok kararsızım. 1) White Silver Earring (int ağırlıklı: kitleme, slowlama ihtimalini arttırdığı icin) internette bir kac videoda int'in boyle bir ozelliği olmadığını soyluyorlar kararsızım. 2) Agate Earring (magic power: damage yukselttiği icin) +2 agate ve +0 agate takıp damage denediğimde damage olarak bir fark goremedim. takıda bug olduğu soyleniyor oyle bi şey var mı? 3) Secret Silver Earring (oldukca pahalı olduğu icin uzak duruyorum) +1 i diğer yukarıdaki takıların +2 +3 arasında bir fiyatı cok pahalı. 4) Cleric Earring (resistans artısı var) Resistans veriyor ama karşıda resistans almaya değecek bir mage team yok o yuzden biraz uzağım 5) Farklı tavsiyeniz? Sizin yorumlarınız nedir ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Ardream Glacier Mage Kupe Secimi