Knight Online 2019 Daki Durumu
Knight Online0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Knight Online 2019 Daki Durumu
-
02-10-2019, 19:07:46Değerli kardeşlerim merhaba, Oyunun durumu hakkında bir kac yorum yapmak ve soru sormak icin actım bu konuyu. Arkadaşlar bu oyunu belirli aralıklarla başlayıp bırakmış biri olarak şuan ki halini hic bir doneme benzetemiyorum. Yeni serverlerin birinde 80 level warriorum var cz cıkıyorum bowl bakıyorum karus human yan yana bahce farm yapıyor saatlerce. Boro balrog bakıyorum adam diyor ben sabah 10 dan akşam 8 e kadar burdayım. Kardeşim sizin işiniz gucunuz yok mu bir insan 10 saat oturup nasıl boro keser hic mi ozel yaşantınız bir şeyiniz yok. Oyunun şuan ki durumunu cozemedim bundan nasıl zevk alıyorlar. Clana girdim işten gelip knight oynayayım diyorum oyuna giriyosun farm cağırıyorlar gecenin korune kadar farm at sonra yat uyu. Ulan ben eğlenmeye mi giriyorum oyuna kole gibi farm yapmaya mı ? Bir ara mitril gorevi falan geldi. Dedim bi umut oynanır bu oyun. O zaman da bir kac yayıncı cıktı ağladı farm bitti cz boşaldı diye guncellemeyi iptal ettirdiler. Ulan eskiden farm mı vardı herkes cz deydi mis gibi pk lar donuyordu. Farm bitsin zaten sizin gibi enayilerden 100 kişi cz de deli gibi farm yapıyorsa farm olmadan 1000 kişi pk atar o cz de. Farm nedir kardeşim kac yaşında adamsınız oturup 10 saat boro keserken hic mi napıyorum lan ben demiyorsunuz. Kısaca knight eğlence icin değil farm yapmak icin oynanan bir oyun olmuş. Yakında 3-5 clan yan yana oturur deli gibi farm yaparsınız. Aklı başında kimse bu oyunu bu haldeyken oynamaz. __________________