Evet arkadaşlar herkese merhaba, Nttgame aşırı amator yonetim konusunda bir skandala daha imza attı. Altar sunucusunda oynayan eski mod LiteraryLuckys, 6400 Cash odulunu alamadı. Oncelikle zaten etkinliğin bittiğini soyleyip tepki gosteren bir Bvb uyesinin kscsiyle başlıyorum. Dikkat etkinlik bittikten 2 hafta sonra bitiş tarihi erteleniyor. Ayrıca 2. kscde gayet sıradan birinin tepkini de ekledim konuya link yonetim kadrosu haricinde link atmak yasak olduğu icin eklenmeyecektir. LiteraryLuckys durumunu anlatan bir konu acıyor. Konu 11 sayfa suruyor ve olayın buyumemesi icin konu kilitleniyor. Gmnin konuyu kapatma gerekcesi bu. LiteraryLuckys'in hakkının yenmesine karşı konu acan uye actığı konu sebebiyle banlanıyor. LiteraryLucky kapanan konusunun ardından bir konu daha acıyor. Tek isteği konunun kapatılmayıp insanların "forum" kulturu gereği bu konuyu tartışması. Fakat mod AlonsoPedroLopez konuyu kapatıyor. Evet arkadaşlar olayın ozeti LiteraryLuckys'in 6400 Cash odulu alamamasıdır. Alamama sebebi ise zaten ertelendiği 2 hafta sonra acıklanan fakat ertelense dahi odulu 6400 Cash olan LiteraryLUckys'in odullerin listesinin hazırlandığı gun Clanda olmayıp sitedeki sıralamada gorunmemesidir. Herkese iyi forumlar tepki vermeye bu konudan devam edip Nttgameye sesimizi duyurabiliriz. Gm ekibinin buraları takip ettiğini biliyorum
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Nttgame'in eski mod "LiteraryLuckys"'in hakkını gasp etmesi! [Tum Detaylar]