Daha once bi topige yazdım ve ordan alıntı yaptım kospun legal oldugu savunanlar icin ayrı bi topic actım. kullanan gene kullansın zaten hileciden baska bisey yok etrafımızda ama bari legal oldugu savunmayın yaptıgınızın. iste alıntı FORMDAN Bİ ARKADAS KOSPUN HİLE OLDUGUNU SOYLEYEN BASKA Bİ ARKADASA İTAFEN SOYLUYO BUNU ----------------------------------------------------- Aqua arkadaşım...bu program daha once arkadaşlarında belirttiiği gibii legal bir program...yani parası olan kasar olmayan kendi kasar.....eğer şikayetin warsa buyur gmlere soyle...burda arkadaşımın yapabileceği bişi yoq..... BUDA BENİM YAZGIDIM KISIM ------------------------------------------------------- simdi bak guzel kardesim bu yazıyı senin icin kospun formundan aldım; Always Down(dangerous): Your character will permanently sit down while healing/shooting. This is a dangerous option, as other people in KO will see your character sitting down healing or shooting. This option is not really recommended, as it is very easy to be frapsed and banned using this option. kospu yapan adam programı kullanamyı anlatıyo ve diyoki : charınız devamlı oturarak ates edebilir ve heal yapabilir. Diğer oyuncular senin charının oturarak ates ettigini gorebileceklerinden dolayı bu secenek tehlikelidir. Boyle bir durumda kolayca BANLANABİLİRSİN. Simdi sana sorarım kospu yapan adam bunun illegal oldugunu kabul ediyoda senmi etmiyosun.KOSP illegaldir kimin sattıgı veya neden satıldıgı onemli degil bu illegal bir programdır. Belediye baskanları gercek hayatta ihalelere fesat karıstırıyolar ihaledeki firmadan komisyon alıyolar yani ihaleyi para karsılıgı satıyolar daha sonra bundan suclu bulunuyolar. Ozaman da bi hakim cıkıp " ihaleye fesat karıstırmak illegal degildir bak koskoca belediyebaskanı bile yapmıs " mı diyor. __________________