Lutfen Sende Katıl Yorumunu Yaz...
Knight Online0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Lutfen Sende Katıl Yorumunu Yaz...
-
02-10-2019, 19:01:17Cumleten Selamun Aleykum, Oyunda gorduğunuz uzre her turlu hile kullanılır hale geldi. İyi mi kotumu orası tartışılır. Fakat tek bilgimim bir şey ko nun TURK Gencliğini soyması vede heba etmesidir... %90 lara kadar oyuncuları TURK olan bi oyunda tum haksızlıklar bize yapılıyorsa, neden bu oyunu savunacaksınız. Haksızlığa karşı, hileye karşı bu kadar savunucu bir tavrımız var ama hep lafta. Kimler haksız yere ban yedi? Kac kişinin bankasındaki itemleri ve gb silindi. İlk once ko ya bunların hesabını sormalıyız. Cevaba gelince cekilen tickete vercekleri cevap konu ile ilgileniyoruz size doneceğiz. 3. kişiler tarafından hesaplarınız bloke edilmiştir ko servisi olarak yardımcı olamayacağız.. Benim anlamadıgım % 90 bizsek bu oyun bize yonelik birşeyler yapmalı. Ticket atacağız TURKCE atmak icin Premıum,Charımızın guvenligini arttıracağız premıum + para, neyi beleşe sundu ki bize. HİLE ben de kullanıyorum her cıkan hileyi ve sonuna kadar kullanacağım... Herkesin kendine gore nedenleri var. Benim 15 gb mi ve unıq itemlerimi silen ko nun amacı neydi ? Hemen zıplamayın zıplıcak arkadaşlar burayı iyi okusun 42 Lvl premıumlu carım da olan hicbir iilegal işe karışmamış 1 senelik car. Bi rolback ve hepsi aut... Benden alıcak, diğerinden alıcak ve sana para ile satacak... Ticket'a gelen cevabı soylememe gerek yok sanırım... Bu 3. şahısı bi bulsam ...... Lutfen arkadaşlar kendimize DUR DİYELİM ARTIK... Bu kadar sırtımızdan kazandıklarının hakkını veremiolarsa hizmet sıfır sa neden hala para kazandıralım? ARKADAŞLAR LUTFEN KALBİNİZİN DOĞRUSUNU YANSITIN BURAYA... İCİNİZDEN GELEN KIZDIĞINIZ VEDE SEVDİĞİNİZ YONLERİ YAZIN LUTFEN... BU OYUNUN YONETİCİSİNİN BİZLER OLDUGUNU BİLDİRELİM ONLARA... __________________