Oncelikle sunu belirtmek isterimki yeni yukleyen arkadaşlarımızın hicbiri verdiğiniz onermelerden bir sonuc cıkaramıyorlar ve başaramıyorlar.Birkac dakikanızı ayırıp yardımcı olabilirseniz hepimiz oynayabiliriz..KONUMUZA GELİNCE .. Arkadaşlar 1 kac dakikanızı ayırıp şu konuyu dogru duzgun okuyup yardımcı olursanız size cok minnettar KALACAGIZ. Yeni patch attırıp oyuna girerkenki aldıgımız detecdet hack tool hatasına cozum olarak 1 kac dograu veya yanlış onermeler verilmiş fakat hangı birini nasıl kullanıcagımız hakkında bir bilgi yok . Sizlerden tek ricam Patchi Yeni attırmış benim gibi arkadaşlarımın da anlayabileceği Oyuna girerkenki aldığımız ortak hatada yapmamız gerekenler Hotspot vs. Proxy sunucusu kullanımı hakkında resimli veya resimsiz bir bilgi istiyorum. Hangisini kullanmamız gerekiyor ve nasıl .. ŞUNUDA BELİRTMEK İSTERİMKİ PROFİXİER SUNUCUS İLE OYUNA GİRMEYİ DENEDİGİMDEDE AYNI HATAYI ALDIM .. HOTSPOT İLE DENEDİM GENE AYNI HATAYI ALDIM BAŞARISIZ OLDUGUM YERİ YAKLAŞIK 1 SAATTİR ARIYORUM VE HALA BULAMADIM LUTFEN AMA LUTFEN YARDIMCI OLUN SİZE COK MİNNETTAR KALACAGIZ ... __________________