ßeyLer yeter Bu Ko nun Bızden KoparDıgı para 2 Saat Enter E Basmaktan SıkıLdık Artık Sızde Bu Fıkırdeysenız Sıze En ıyı SIlahımı Vereyım. Ac tooLs Bu Program Oyuna Gırın Server Dolu ya Enter a bas Bas Premium yazısı Cıksın Bırdaha BAs Bunu Sız YapmıcakSınız Bu Program Yapacak.. Ve SızDe gırın Tuvalete Bakkala Gıdın BısıLer Yapın oyuna Gırınce Masa Ustune Doner Programa Stop A Basar Oyuna Dewam Edersınız Buyrun. Oncelikle bir yerlerden AC Tools programını indirin. ************************************************** ******** Bu Programı Indır Kendı hazırLadıgım Yanı Bu programın Ayarlarını Yaptım Bu Progrmı C:/ ye kurun benımkı Ona gore Ayarlı Verdıgımı Indırın Acın Ko ya Gırın ServerLer Kısmına Gelınce IStedıgın Servere TıKla Enter Tusuna Bas Sonra Masa ustune Don acıK Olan Program dan Start A Bas Servere Gırerse O Zaman masa Ustune Donup Stop Deyın koLay GeLe Yuklenilen Dosya: Forumtr.rar Download Linki: ************************************************** ******** Eyer Camur Atcak Arkadaş Varsa. Kanıt Kendım Denedım Buyrun SS: [IMG]************************************************** ********[/IMG] __________________