knight Online den bıktım artıq derslere kafa weremıoorum. Bu knighta dava acıpta kapansa memmun olucam bu pc (bilgi sayar) degıl bilgi wermıoo bıqtım artıq derslerım cok kotuu bı son wersınler suna yohk eger benım dersım cok ıyı ben kapanmasını ıstemıoorum dersenız buna bir cağre bulsunlar mesela ben dıyorumkı okuldan gelınce oynamıyacagım ama ne oluyorsa kendımı knightta buluyorum sadece knight degıl bu tur oyunlara ama en cok ılgı ceken knight online oldu. K2network yapımcılarıı na kadar bu oyunu yaptılarsa bu ders konusunda yanii bi cagre bulsunlar bıqtım Artıq kafam full knightta adamlar premıum cıkarmıs parayla satıoolar lan ne alıosunuz bosuna para werıoonuz bı oyun oynouusnuz be bunun ıcın para cok aptalca goldbar mıs bunuda aloosunz ulan bu oyun kapansa kım bılır... ne kadar kafanızı yelerı ıwurusunuz........... almayın arkdaslar ben bu konuyu neden acıtım turkıye yıkılıyor lan yıkılıyor.hep bu kafasızlıktan warya Turkıye batıyor ulan batıyor .... bende lise 1 okuyom lutfen lutfen bir cağre!! __________________