Bir Hırsızlık Vakası Daha.. Yorum Sizin
Knight Online0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Bir Hırsızlık Vakası Daha.. Yorum Sizin
-
02-10-2019, 18:54:03oncelikle kendimi taktim edim ben edena Th3End orc clanından x87 nickli arkadas ben frmtr aracılıgı ile olimpiadaki 71 lwl itemli wariorumu edenada gb veya item olarak satısa cıkarmıstım ve forum karakter alış satış bolumune eklemiştim bu gun saat 22.30 civarında msn adresi [email protected] ve edenada orc olarak takılan FrMZrVPLaYBoY olarak bilinen ve Rtl idi sanırım clanın isdmi clanında takılan arkadas bana skeleton belt +8 md +8 claver elf ring ve +7 asasin cihitin set olarak charıma pay bicmiştir bende id şifre mail ve gizli sorularımı istemiştir ve istemeden once ne yeminler annesine bacısın ustune ne kufurler etmiştir bende onun insaniyetligine guvenerek butun bilgileri vermiş olur onun itemlerini vermesini bekledim ve sonuc her zaman aynıdır msn de engel chardan db bende charıma ait butun bilgileri vererek charımı gei aldım fakat anlamadıgım bir olay su bir oyun icin ananız bacınız bu kadar duşukmu bir oyun icin annenizi bacınızı peşker cekmeye utanmıyormusunuz yazıklar olsun yazıklar olsun sizin gibileri, EDANA serverinde gormek istemiyoruz RTL clan baskanına ve tum edana halkına sesleniyorum clan ismini tam hatırlamıyorum bu hırsız arkadasları clan ınızda barındırmayın party nizde barındırmayın bu gun bana yapan yarin clanına arkadaslarına herkese yapar EDANA da bu tur hırsızları istemiyoruz ******** insanlara bir oyun icin annesini ******** pesker cekenleri gormek istemiyoruz Saygılarımızla.. Th3EnD Clanı x87 [IMG]http://img169.**************/img169/5996/34430855el6.th.jpg[/IMG] __________________